Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyU Hostavického potoka , Praha - Hostavice

U Hostavického potoka , Praha - HostaviceVybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


PRONÁJEM 2+KK, Praha 9 - Hostavice

Nabízím k dlouhodobému pronájmu kompletně, nově a vkusně zařízený slunný byt 2+kk (50m2) s terasou v novostavbě z října 2009. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží s orientací na východ do zeleně a na Hostavický potok na Praze 9 - Hostavicích.

Součástí bytu: Terasa 6 m2 a uzamykatelný sklep 1,8 m2. Podzemní garážové stání je již zahrnuto v ceně nájemného. Vestavěná komora v bytě na chodbě.

Vybavení: Zcela nový nábytek z ledna 2010. Plnohodnotná kuchyňská linka na míru s vestavěnou troubou s grilem (gorenje), sklokeramickou deskou (Fagor), lednicí (A+) a mikrovlnnou troubou (LG). Dolní skříňky vybaveny vysunovací šuplíky s brzdícím systémem. Rozkládací jídelní stůl pro 6 osob. Rozkládací sedačka s úložným prostorem, moderní obývací stěna s televizí a DVD přehrávačem. V ložnici vestavěná skříň s postelí, pracovním stolem, židlí a regálem. V koupelně vana s moderní pračkou s tichým režimem od AEG, oddělená toaleta. Dlažba a plovoucí podlaha. Nežádoucí nábytek je možné po dohodě odvést. Možnost internetu (210,-/měsíc) a satelitní televize. Bezpečností okna, zámek. Bezbariérový přístup.

Velmi klidná a příjemná lokalita s dobrou dostupností do centra (do 30 minut, spojení na metro B– Palmovka/Rajská zahrada, A- Depo Hostivař, C-Letňany nebo vlak 14 minut na Masarykovo nádraží). Zastávka MHD Lomnická před domem. Vhodné pro pár s autem. Možný je i malý čtyřnohý kamarád.

V blízkém okolí se nachází dětské hřiště, cyklostezka, nově zrekonstruovaný Počernický rybník včetně mlýna, letního divadla, zámeckého parku a restaurace. Dostupný obchod s potravinami, nově vybavené fitness, solárium a tj sokol jahodnice s širokou nabídkou sportovních aktivit.

K nastěhování od 1.června. (roční smlouva s možností prodloužení)

CENA: 10 500 Kč měsíčně (+ poplatky 3000+energie na nájemníka)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu72068
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.