Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 450 m² bez realitkyDalovice - Dalovice, Karlovarský kraj

Dalovice - Dalovice, Karlovarský kraj
Cena29 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 126 804 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rozloha vily: 450 m2

Rozloha pozemku: 1100 m2

Zastavěná plocha: 143 m2

Samostatné stojící garáž o rozloze 50 m2 (parkování pro dvě auta)

Tři podlaží.

Vila byla postavena v roce 2010, v rámci jedinečného projektu. Během výstavby byly použity moderní technologie v harmonii s přírodními materiály. Hrubá stavba domu je z přírodních červených cihel, střešní tašky jsou z pravé pálené hlíny a jsou pokryté glazurou zabraňující růstu mechu. Vila je zateplena speciální izolací o síle 10 cm. Na každém podlaží je umístěn systém požární ochrany, bezpečnostní alarm a Wi-Fi.

Materiály použité ve vnitřních prostorách vily.

Podlahy a schody jsou z přírodního mramoru, v ložnicích je podlaha z parket tloušťky 14 mm. Podlaha je ve všech podlažích vytápěná. Koupelnová dlažba a vodovodní baterie byly dovezeny z výstavy z Itálie. Vybavení koupelen je od prestižní a profesionální firmy Laufen. Lustry byly vyrobeny na zakázku v Itálii. Všechny dveře (vchodové i vnitřní) jsou zhotoveny z dubového masivu. Okna a balkónové dveře jsou plastové.

V prvním podlaží se nachází: šatna, prádelna, chodba, místnost s vířivkou pro 6 osob (vyrobena v Americe), sauna s dřevěným obkladem Abaši a saunovou pecí určenou pro ruskou, finskou a tureckou saunu (vyrobena v Rakousku), sprchový kout s vodopádem, toaleta, kotelna a speciální místnost s vybavením bezpečnostního systému domu.

Ve druhém podlaží se nachází: šatna, toaleta, chodba, kuchyň vyrobena na zakázku v Itálii s vestavěnými spotřebiči, jídelna spojená s obývacím pokojem a pracovna s exkluzivním starožitným nábytkem.

Ve třetím patře se nachází: Chodba s přístupem ke dvěma balkónům, ložnice se soukromou koupelnou a balkónem, ložnice s balkónem, dětský pokoj a druhá samostatná koupelna.

Villa area: 450 m2

Land area: 1100 m2

Build-up area: 143 m2

Detached garage with an area of ​​50 m2 (parking for two cars)

Three floors.

The villa was built in 2010, as part of a unique project. During the construction, modern technologies were used in harmony with natural materials. The rough construction of the house is made of natural red bricks, the roof tiles are made of real burnt clay and are covered with glaze preventing the growth of moss. The villa is insulated with special insulation with a thickness of 10 cm. There is a fire protection system, security alarm and Wi-Fi on each floor.

Materials used in the interior of the villa.

The floors and stairs are made of natural marble, the bedrooms have a 14 mm thick parquet floor. The floor is heated on all floors. Bathroom tiles and faucets were imported from the exhibition from Italy. The bathroom equipment is from the prestigious and professional company Laufen. The chandeliers were made to order in Italy. All doors (entrance and interior) are made of solid oak. Windows and balcony doors are plastic.

On the first floor there is: dressing room, laundry room, hallway, room with whirlpool for 6 people (made in America), sauna with Abashi wood paneling and sauna oven designed for Russian, Finnish and Turkish sauna (made in Austria), shower with waterfall , toilet, boiler room and a special room with the security system of the house.

On the second floor there is: a dressing room, a toilet, a hallway, a custom-made kitchen in Italy with built-in appliances, a dining room connected to the living room and a study with exclusive antique furniture.

On the third floor there is: Hallway with access to two balconies, bedroom with private bathroom and balcony, bedroom with balcony, children's room and a second separate bathroom.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu720729
DispoziceOstatní
Plocha pozemku1 100
Užitná plocha450
Dostupné od1. 6. 2022
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 3 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDDalovice
🚘 1 433 m (3 min)
PoštaDalovice
🚶 293 m (4 min)
ObchodLidl
🚘 3 736 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 4 537 m (6 min)
RestauraceW klub
🚘 3 258 m (5 min)
LékárnaRomana Dvořáková
🚘 5 147 m (7 min)
ŠkolaZákladní škola Karlovy Vary, Krušnohorská 11
🚘 3 767 m (7 min)
Mateřská školaVýchodní
🚘 3 897 m (6 min)
Sportovištělezecka stena Crux
🚘 5 024 m (7 min)
Hřiště
🚘 2 907 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.