Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 51 m² bez realitkyStrnadových, Praha - Vysočany

Strnadových, Praha - VysočanyMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Cena7 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 807 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt 1+kk s balkonem, který se nachází v cihlové novostavbě z roku 2018 v Praze Vysočanech v blízkosti ulice Kolbenova. Byt o podlahové ploše 51 m2 s lodžií a vnitřním parkovacím stáním se nachází v 6. Dispozici bytu tvoří jedna velká místnost, kde se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem a linkou včetně spotřebičů. Ložnice je propojena s kuchyní. V současné době bude pokoj pravděpodobně ještě rozdělen příčkou a vestavěnými dveřmi a vzniknou tak dva pokoje (je to případně na dohodě budoucího kupujícího). K dispozici je koupelna se sprchovým koutem a toaletou. K dispozici je také komora, kde je umístěna pračka. Byt je slunný a vzdušný. Okna pokoje jsou orientována na jih a západ.

Zúčtovatelný měsíční účet za služby je pro dvě dospělé osoby a malé dítě 4232,-Kč/měsíc a elektřinu max. 800,-Kč/měsíc. Byt je dlouhodobě pronajímán. Smlouvu lze samozřejmě vypovědět s tím, že občanský zákoník dává vždy určitou lhůtu, aby si nájemce našel nové bydlení. Případně lze smlouvu převést na nového majitele bytu. Minimální výnos činí 16 000 měsíčně. Odhadovaný výnos z pronájmu se pohybuje také např. kolem 22 - 25 000.

V blízkosti domu se nachází tramvajová zastávka a stanice metra Kolbenova. V blízkosti bytového komplexu je veškerá občanská vybavenost - Poliklinika Vysočany, obchodní centrum Fénix, Galerie Harfa, pestrá škála obchodů, škol a školek a velkoobchodů.

Byt je vhodný pro ty, kteří hledají klidné bydlení v rozumné vzdálenosti do centra města a zároveň v klidném prostředí. Žádáme realitní kanceláře a makléře, aby nás nekontaktovali. Jedná se o přímý prodej majitelem.

I offer for sale an apartment of 1+kk with a balcony, located in a brick new building from 2018 in Prague Vysočany near Kolbenova street. The apartment with a floor area of 51 m2 with a loggia and an internal parking space is located in 6. The apartment's layout consists of one large room, where there is a living room with a kitchenette and a line including appliances. The bedroom is connected to the kitchen. At the moment, the room will probably still be divided by a partition and built-in doors to create two rooms (it is up to the agreement of the future buyer eventually). There is a bathroom with a shower and toilet. There is also a storage room where there is a washing machine. The apartment is sunny and airy. The windows of the room are facing south and west.

The billable monthly utility bill is for two adults and a small child 4232,-CZK/month and electricity max 800 CZK/month. The apartment is rented for a long time. The contract can of course be terminated with the proviso that the Civil Code always gives a certain period of time for the tenant to find a new home. Alternatively, the contract can be transferred to the new owner of the apartment. The minimum yield is 16,000 per month. The estimated rental yield is also e.g. around 22 - 25 000.

Near the house, there is a tram stop and a Kolbenova metro station. In the vicinity of the apartment complex is all civic amenities - Poliklinika Vysočany, shopping centre Phoenix, Galerie Harfa, a diverse range of shops, schools and kindergartens, and wholesalers.

The apartment is suitable for those who are looking for quiet living within a reasonable distance to the city centre and at the same time in a calm environment. We ask estate agents and brokers not to contact us. This is a direct sale by the owner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu720803
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 11. 2022
Podlaží6
PENBC - Úsporná
Užitná plocha51
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Parkování
Garáž
Sklep
Výtah
MHD 2 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDKolbenova
🚶 421 m (5 min)
PoštaPraha 93
🚘 1 606 m (3 min)
ObchodAsijské potraviny
🚶 489 m (6 min)
BankaRaiffeisenbank
🚘 1 464 m (3 min)
Restauracehttps://www.stazionefelicita.cz/
🚶 568 m (7 min)
LékárnaLékárna Fenix
🚘 1 702 m (3 min)
Škola
🚘 1 367 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 1 893 m (5 min)
SportovištěBilliard klub Kolbenka
🚶 661 m (8 min)
Hřiště
🚶 149 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.