Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkySpanelska, Praha - Vinohrady

Spanelska, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč


NABÍZÍM K PRONÁJMU BYT O VELIKOSTI 2KK, 60M2 NA PRAZE NA VINOHRADECH. V BLÍZKOSTI METRO MUZEUM, TRAM. ZASTÁVKA MUZEUM A ZASTÁVKA ITALSKÁ. OBCHODY, PARK RIEGROVY SADY. BYT JE SITUOVÁN DO VNITROBLOKU,PO KOMPLETNÍ REKONSTRUKCI. KOUPELNA S VANOU, KUCHYŇSKÁ LINKA, PRAČKA A LEDNICE S MRAZÁKEM. V PŘEDSÍNI PROSTORNÁ ÚLOŽNÁ SKŘÍŇ. NA PODLAHÁCH PLOVOUCÍ PODLAHY, BÍLÁ MALBA. BYT NENÍ ZAŘÍZEN, VOLNÝ OD 1.6.2010, PO DOHODĚ I DŘÍVE. KAUCE JE JEDEN MĚSÍČNÍ NÁJEM PLUS SLUŽBY.

I offer to rent Apartment Size 2kk, 60m2 FOR Prague-Vinohrady. MUSEUM NEAR METRO, TRAM. STATION MUSEUM AND STATION ITALIAN. Shops, park Rieger kit. The apartment is located in the courtyard, after complete reconstruction. BATHROOM with bath, kitchen, washing machine and fridge freezer. The Hallway Spacious storage locker. The floors FLOATING FLOORS, WHITE PAINTING. FLAT NO FACILITIES, open from June 1, 2010, after the agreement sooner. DEPOSIT IS A MONTHLY RENTAL SERVICES PLUS.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu72101
Dispozice2+kk
Podlaží1
Plocha60
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.