Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 71 m² bez realitkyN. Frýda, České Budějovice - České Budějovice 2, Jihočeský kraj

N. Frýda, České Budějovice - České Budějovice 2, Jihočeský krajMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Cena4 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 194 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Vaše rodina se začala rozrůstat a potřebujete prostornější a klidnější bydlení na okraji města? Nebo hledáte ideální byt na investici? Pokud jste odpověděli ano, určitě prozkoumejte tento byt.

Byt o dispozici 3+1 s podlahovou plochou 67 m2 a lodžií o 4 m2 se nachází v 6. podlaží panelového domu na ulici Norberta Frýda v Českých Budějovicích. K bytu náleží 2 sklepní prostory o celkové ploše 3 m2. V roce 2019 prošel byt kompletní rekonstrukcí, včetně výměny podlah a dveří a celkové přestavby bytového jádra, které je nyní zděné.

Součástí bytu je kuchyňská linka s digestoří a místem pro myčku na nádobí a plně vybavená koupelna se záchodem.

Dům s celkem 8 podlažími je po kompletní revitalizaci, při které došlo k výměně oken a vstupních dveří, zateplení budovy, úpravě společných prostor a v roce 2021 byl vyměněn výtah.

Ideální poloha bytu vám umožňuje po pár minutách chůze navštívit např. nákupní centrum Čtyři dvory, jehož součástí je i multiplex Cinestar nebo třeba vyhlášený park Stromovka. Zároveň vám cesta do centra města zabere pouhých 10 minut, ať už autem nebo přímým spojem MHD.

Zajímá vás více informací, případně chcete domluvit osobní prohlídku? Kontaktujte Ing. Filipa Křivánka na tel. čísle 608 511 514.

Your family has started to grow and you need a more spacious and quiet home on the outskirts of the city? Or are you looking for the perfect apartment to invest in? If you answered yes, be sure to explore this apartment.

The apartment of 3+1 with a floor area of 67 m2 and a loggia of 4 m2 is located on the 6th floor of a prefabricated building on Norberta Frýd Street in České Budějovice. The apartment has 2 cellar spaces with a total area of 3 m2. In 2019, the apartment underwent a complete reconstruction, including the replacement of floors and doors and the total reconstruction of the apartment core, which is now brick.

The apartment includes a kitchen with a hood and space for a dishwasher and a fully equipped bathroom with a toilet.

The building with a total of 8 floors is after a complete revitalization, during which the windows and entrance doors were replaced, the building was insulated, the common areas were modified and the elevator was replaced in 2021.

The ideal location of the apartment allows you to visit, for example, the shopping centre Čtyři dvory, which includes a Cinestar multiplex, or the famous Stromovka Park within a few minutes' walk. At the same time, it will take you only 10 minutes to get to the city centre, either by car or by direct public transport.

Are you interested in more information or would you like to arrange a personal tour? Contact Ing. Filip Křivánek at 608 511 514.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu721455
Dispozice3+1
Dostupné od7. 6. 2022
Podlaží6
PENBC - Úsporná
Užitná plocha71
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
Výtah
Lodžie
MHD 4 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDMáj - Milady Horákové
🚶 338 m (4 min)
PoštaČeské Budějovice 5
🚶 248 m (3 min)
ObchodPramen
🚶 153 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 611 m (7 min)
RestauraceNa Větrné
🚶 624 m (7 min)
LékárnaLuna
🚶 276 m (3 min)
ŠkolaZŠ Máj I
🚶 617 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 330 m (4 min)
SportovištěHokejové centrum Pouzar
🚶 690 m (8 min)
Hřiště
🚶 270 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.