Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 90 m² bez realitky

Praha - StodůlkyMHD 3 minuty pěšky • Výtah • Parkování • Sklep • Lodžie

Cena8 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 38 452 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou 5,84 %.

Nedosáhnete na hypotéku?

Byt pro vás koupíme hned, stačí si do 5 let našetřit na hypotéku


Byt prošel rekonstrukcí, je zde zděné jádro, plastová okna, nově instalované elektrické rozvody, nové stoupačky, z ústřední chodby je vstup do všech pokojů samostatně. navíc byla přistavěna chodba, vhodná jako šatna nebo koutek pro kutily a podobně. K bytu náleží i sklep. Koupelna je vybavena vanou a umyvadlem, toaleta je samostatná. v kuchyni je nová kuchyňská linka. Obývák je možno jednoduchým zásahem spojit s jídelním koutem v jeden veliký otevřený prostor. Bohužel, ne všechny fotografie šly zadat do inzerce. Nutná osobní prohlídka. Dům je nově zateplen. Vše je zde dostupné do pár minut chůze, zařízení pro děti, lékaři, obchody, pošta a další různé služby, restaurace či sportovní vyžití. Jedná se o prostorný byt u metra Lužiny. Velká zasklená lodžie umožňuje výhled do zeleně, nedaleko je veliký přírodní park s rybníky, sportovišti a dětskými hřišti, s možností grilování, cca 5 minut od domu. Na něj navazuje chráněná přírodní oblast Prokopského údolí. Východ na druhé straně domu je jen 3 minuty od vstupu do metra Lužiny. Na tento byt je možné si vzít hypotéku. Náklady na bydlení kolem 7000 Kč. Lokalita má výbornou silniční dostupnost. Cena je cenou k jednání. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat si nejlepší nabídku na základě jím zvolených kritérií.

The apartment has been renovated, there is a brick core, plastic windows, newly installed electrical wiring, new risers, from the central hallway is the entrance to all rooms separately. in addition, a corridor was added, suitable as a cloakroom or do-it-yourself corner and the like. The apartment also has a cellar. The bathroom is equipped with a bath and sink, toilet is separate. there is a new kitchen unit in the kitchen. The living room can be easily connected to the dining area into one large open space. The house is newly insulated. Everything is accessible within a few minutes walk, facilities for children, doctors, shops, post office and other various services, restaurants and sports. This is a spacious apartment near the Lužiny metro station. The large glazed loggia allows a view of the greenery, nearby is a large nature park with ponds, sports fields and playgrounds, with barbecue, about 5 minutes from the house. It is followed by the protected natural area of ​​the Prokop Valley. The exit on the other side of the house is only 3 minutes from the entrance to the Lužiny metro station. It is possible to take out a mortgage on this apartment. Housing costs around CZK 7,000. The location has excellent road accessibility. The price is a negotiable price. The seller reserves the right to choose the best offer based on the criteria selected by him.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu721758
Dispozice3+1
Dostupné od9. 6. 2022
Podlaží6
PENBD
Plocha90
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
Parkování
MHD 4 minuty pěšky
Lodžie
Výtah

Potřebujete dospořit na hypotéku?


Program Můj první byt od Ownest

  • Na začátku potřebujete mít naspořeny pouze 3 % hodnoty bytu
  • Garantujeme fixní odkupní cenu pro následujících 5 let
  • Postupně si šetříte na 10 – ⁠20 % hodnoty bytu a máte až 5 let čas na získání hypotéky

V okolí nemovitosti najdete

Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google