Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru 3+1 • 65 m² bez realitkyKoperníkova, Praha - Vinohrady

Koperníkova, Praha - Vinohrady
Cena2 895 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 278 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji exkluzivní, nově zrekonstruované kancelářské prostory v lukrativní části Vinohrad (přímo naproti residenci Dánského ambassadora), v blízkosti Havlíčkových sadů.Jedná se o tři místnosti s nově položenou dlažbou (dvě open plan kanceláře (nyní rozděleny novými dvoukřídlými dveřmi, viz foto) a samostatná konferenční místnost s plovoucí podlahou) dále vstupní chodba, samostatná kuchyňka s novou, moderní kuchyňskou linkou vybavenou spotřebiči (lednice, mikrovlnná trouba) a sociální zařízení (sprchový kout, WC, umyvadlo). Celková rozloha je 65 čtverečních metrů. Prostory mají připraveny telefonní a Internetové rozvody včetně počítačové sítě. Snadné parkování na tiché a bezpečné ulici. Prodej nemovitosti přímo majitelem. Cena k jednání: 2 895 000 CZK.

We offer for sale exclusive, newly reconstructed office space in prestigious part of Vinohrady (right opposite of the residency of the Danish ambassador) close to the Havlickovy Sady park. The office space is divided into three rooms with new tiles (two open plan office rooms (now divided by wooden doors) and a separate conference room with wooden floors) plus an entrance hall, separate modern equipped kitchen (fridge, microwave owen) and bathroom with shower and toilett, both with new luxury floor tiles. Total area is 65 square metres. The premises are fully wired for the installation of a phone and Internet system and already include computer network. Great, easy parking on the very quiet, safe street. Direct sale by owner. Price (negotiable): 2,895,000Kc

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu72191
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
Plocha nebytového prostoru65
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.