Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+kk • 183 m² bez realitkyMalinovského, Židlochovice - Židlochovice, Jihomoravský kraj

Malinovského, Židlochovice - Židlochovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno • Parkování • Garáž • Terasa 40 m² • Lodžie 10 m²
Cena12 900 000 KčUšetříte 600 000 Kč13 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 55 337 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím Vám ke koupi patrový rodinný dům s terasou, předzahrádkou, zahradou a garáží, stojící na pozemku o CP 401 m2. Zastavěná plocha domu činí 118 m2. Obytná plocha činí v 1.NP 90 m2 a ve 2.NP 90 m2.

Lokalita:

Židlochovice se nacházejí 18 km jižně od Brna, při ústí Litavy do Svratky. Žije zde přibližně 3 700 obyvatel. Jedná se o vinařskou obec ve Velkopavlovické vinařské podoblasti. Židlochovice nabízejí bohaté kulturní a společenské vyžití a můžete se zde těšit z klidného bydlení kousek od Brna. Dům se nachází v klidné části Židlochovic ve slepé ulici. Dům je obklopen zelení a nabízí nádherný výhled do údolí židlochovického zámku.

Stav domu:

Nabízený dům o dispozici 6+kk je postaven z tvárnic POROTHERM. Dům je v perfektním stavu bez nutnosti dalších investic a je napojený na všechny inženýrské sítě. Dům byl kolaudován v roce 2005. V současnosti byl dům rozdělen na dvě samostatné, kompletně vybavené bytové jednotky s vlastním vchodem.

Dispozice domu:

1 NP – závětří, velká vstupní předsíň, koupelna se sprchovým koutem, s WC a bidetem. Dále vstup do obývací haly s krbem 35,7 m2 spojené s kuchyňským prostorem. Odtud je přes francouzská okna vstup na zahradu. Za kuchyní je chodbička se vstupem do prádelny s kotelnou a do ložnice. Z předsíně je další vstup do dalšího pokoje s východem na verandu a zahradu.

Do druhého patra domu se dostaneme po kovovém schodišti.

2.NP – chodba, koupelna s rohovou vanou i se sprchovým koutem , samostatné WC, 2 ložnice (jeden pokoj byl v roce 2018 vybaven novou kuchyňskou linkou, takže v současnosti slouží jako plně vybavená kuchyně, včetně spotřebičů), hlavní ložnice, garáž.

Vybavení:

V kuchyni v přízemí je kuchyňská linka včetně vestavných spotřebičů Whirpool (el. sporák s troubou, myčka, lednička, mrazák), na podlaze je dřevěná plovoucí podlaha, v koupelnách a na WC velmi pěkné a vkusné dlažby a obklady Beneton s podlahovým vytápěním. V pokojích a na chodbách jsou plovoucí podlahy. Celý dům je vybaven centrálním vysavačem DuoVac. Dům je chráněn zabezpečovacím zařízením. Ve všech pokojích jsou rozvedeny sítě pro TV a internet. Horní patro je 2+1+sociální zařízení + garáž. Dolní patro je 3+kk+sociální zařízení +přístup na zahradu. Po minimálním stavebním zásahu (odstranění sádrokartonové stěny) je možno dům flexibilně vrátit do původní podoby 6+kk. Vytápění domu je pomocí krbu s teplovody a elektrického kotle. Plyn je na hranici pozemku. Dům je připraven na připojení plynu včetně komínu na plynový kotel.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu721938
Dispozice6+kk
Dostupné od10. 6. 2022
StavVelmi dobrý
PENBG
VytápěníElektrické
RizikaPrověřit »
Plocha183
VybavenoČástečně
Plocha pozemku401
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 40 m²
Parkování
MHD 3 minuty autem
Lodžie 10 m²
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚘 1 157 m (3 min)
PoštaŽidlochovice
🚘 853 m (3 min)
ObchodPenny Market
🚘 1 052 m (3 min)
RestauracePod lékarnou
🚶 555 m (7 min)
Lékárna
🚘 6 744 m (10 min)
ŠkolaZŠ Židlochovice
🚘 1 218 m (4 min)
Mateřská škola
🚘 3 366 m (7 min)
Sportoviště
🚘 1 347 m (4 min)
Hřiště
🚶 825 m (10 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.