Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 75 m² bez realitkySluneční, Vrdy - Vrdy, Středočeský kraj

Sluneční, Vrdy - Vrdy, Středočeský kraj
Cena1 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 149 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 3+1 v OV ve dvoupatrovém bytovém cihlovém domě. Byt je po kompletní rekonstrukci-vlastní kondenzační kotel, nové rozvody topení (v mědi) a vyčištěné litinové radiátory, nová koupelna s velkou rohovou vanou, rozvody vody a odpadů v plastu, nové závěsné wc, nová kuchyně na míru s vestavěnými spotřebiči. Nové elektrické rozvody ve 3/4 bytu. V obývacím pokoji je plovoucí podlaha a v ostatních místnostech jsou koberce. Byt má plastová okna. V obývacím pokoji nainstalovaná klimatizační jednotka. K bytu patří sklep a garáž(součást domu), která je taktéž po kompletní rekonstrukci. Byt je o rozloze 75m2 + velký balkón a lodžie. V současné době firmě zadána i výměna vchodových dveří a oken na schodišti a v letošním roce též plánováno zateplení fasády. Telefonní přípojka pro internetový a televizní příjem (O2).

Byt je v klidné lokalitě obci Vrdy. V obci je 2x MŠ, ZŠ, kulturní středisko, pošta, zdravotní středisko, kino, plavecký bazén, sauna, bowling, restaurace, tenisové kurty, sportovní stadion.

PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ VÝRAZNÁ SLEVA!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu72248
Dispozice3+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha75
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.