Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 57 m² bez realitkyKotlářská, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Kotlářská, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj
Cena2 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 178 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej BD 2+1 v lokalitě Brno–Veveří, na ul. Kotlářská. Byt se nachází v 4.p./5.p. funkcionalistického cihlového domu s výtahem.Volný ihned. Celková plocha bytu činí 56,7 m2 (předsíň 9 m2, kuchyň 9 m2,obývací pokoj 20 m2, ložnice 13 m2 , koupelna (s vanou, umyvadlem),komora, spíž, samostatné WC. Součástí bytu je balkon přístupný z ložnice a sklep v suterénu. 

Jedná se o pěkný byt s balkonem, orientovaný na západ. Standarní vybavení. TV- DVB-T nebo kabelová UPC, internetové připojení UPC 10 Mb/s vč. telefonu. K domu náleží uzavřený dvůr v zeleni.

V bezprostřední blízkosti je největší brněnský park Lužánky, jedná se o širší centrum Brna s plnou občanskou vybaveností, fitness centrum přes ulici, doprava – tramvaj 1,6 trolejbus 25,26. Hypotéka možná jen v případě ručení jinou nemovitostí. Parkování naproti domu.

Apartment for sale. Brno-Veveří, Kotlářská street. Unique functionalist bulding with lift. Apartment 56,7 sqm (fourth floor from 5), with 1 bedroom 13 sqm, kichen 8 sqm, living room 20 sqm, foyer 9 sqm, luggage room, bathroom (bath, wash-hand-basin), separately WC. To the apartment also belongs a cellar. Standard fittings – massive oak floors, manifolds. TV- DVB-T and/or cable UPC.Internet conectivity 10Mb/s incl. phone line. To the bulding belongs peaceful inner yard.

On the edge of park Lužánky. Broader centre of Brno with all amenities, fitness center across the street, public transport - tram 1,6 trolley 25,26.

Parking across the street.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu72278
Dispozice2+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha57
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.