Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 185 m² bez realitkyNa Rybníku, Ondřejov - Třemblat, Středočeský kraj

Na Rybníku, Ondřejov - Třemblat, Středočeský krajMHD 1 minuta pěšky • Parkování • Garáž • Balkón 5 m² • Terasa 20 m²
Cena9 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 41 985 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Ve velmi klidné části obce Třemblat nabízíme rodinný dům s moderním technickým vybavením cíleným na úsporný energetický provoz. K domu náleží pozemek o výměře 744 m2.

Jedná se o zděnou stavbu z pórobetonu se zateplením Baumit Open, střecha je zateplena minerální vlnou Isover. Sedlová střecha je krytá alpskou taškou Bramac. Klempířské prvky jsou provedeny z titanzinku. Okna jsou plastová s izolačním trojsklem. Dům byl postaven v roce 2002 a po stavební stránce je v dobrém stavu.

V přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj s jídelním koutem a kuchyní (39,2 m2), pracovna (12,8 m2), WC se sprchou, technická místnost a podsklepené schodiště. Podkroví tvoří tři velké samostatné místnosti, koupelna s toaletou (s možností osazení sauny), šatna a dřevěný balkon, přístupný ze dvou pokojů. Součástí domu je půda (40 m2) a garáž (20 m2) se samostatným vchodem. Celková obytná plocha je 174 m2.

Dům je vytápěn tepelným čerpadlem země/voda, kde zdrojem jsou geotermální vrty. Ohřev teplé vody je kombinovaný – tepelným čerpadlem v zimě, solárními kapalinovými kolektory v létě. Dům je vybaven centrálním větráním s rekuperací tepla. V technické místnosti je i komín pro použití dalšího alternativního zdroje tepla. V přízemí domu a v horní koupelně je podlahové vytápění. V ostatních místnostech jsou radiátory. Proti letnímu přehřívání domu jsou v patře na jižních oknech instalovány venkovní elektricky ovládané rolety. Střešní okna jsou vybavena vnitřními a vnějšími ručně ovládanými stínícími roletami.

Dům je připojen na obecní kanalizaci, na obecní vodovod a má vlastní vrtanou studnu (hlubokou 35 m). Pro záchyt dešťové vody je v zemi uložená betonová jímka (objem 12 m3). Pro domácí pěstování zeleniny je v zadní části pozemku instalován velký bytelný skleník (5 x 3,75 m) s vyvýšenými záhony. Na hranici pozemku je vysazen živý plot z habrů a buků.

Informace o spojení a občanské vybavenosti:

- obchody, pošta, MŠ, ZŠ, lékárna a lékař (i dětský) ve střediskové obci Ondřejov (vzdálenost 4 km). V Ondřejově je dále cca 20 zájmových spolků a Sportovně kulturní centrum.

- doprava: obec patří pod pražskou integrovanou dopravu. Autobusové spojení: 383 - přímo na stanici metra Praha Háje, 495 – na vlakové nádraží Strančice.

- 10 min jízdy autem od dálnice D1.

- 20 min jízdy autem na okraj Prahy.

RK a RA ani další zprostředkovatelé, prosím nekontaktujte mne.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu723376
Dispozice5+1
Plocha pozemku744
RizikaPrověřit »
Plocha185
Dostupné od23. 6. 2022
VytápěníGeotermální

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 5 m²
Parkování
MHD 2 minuty pěšky
Terasa 20 m²
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDTřemblat, rozcestí Zvánovice
🚶 149 m (2 min)
PoštaOndřejov
🚘 3 609 m (4 min)
ObchodVečerka
🚘 3 604 m (4 min)
Restaurace
🚘 3 205 m (5 min)
LékárnaLékárna Mnichovice
🚘 6 463 m (7 min)
ŠkolaZákladní škola a Mateřská škola Mozaika
🚘 3 007 m (4 min)
Mateřská škola
🚘 3 646 m (5 min)
SportovištěSportcentrum Zámek Berchtold
🚘 12 122 m (16 min)
Hřiště
🚘 2 976 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.