Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m²Vykáňská, Praha - Strašnice

Vykáňská, Praha - StrašniceMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné16 176 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Hledání nového bydlení nepatří zrovna mezi nejmilejší činnosti, člověk si pod tím hned představí plno zařizování, papírování a ustavičného běhání po prohlídkách. Jsme tedy nesmírně rádi že všechny tyto starosti můžete přenechat nám, pohodlně se usadit a nechat se unést následující nabídkou.

V této inzerci bychom se rádi zaměřili na ty z Vás kteří mají rádi prostor, ocení zařízený, čistý, moderní a světlý byt v prostředí veškeré občanské vybavenosti.

Momentálně totiž nabízíme byt o podlahové ploše celých 50 m², dispozičně řešeného jako 2+kk v ulici Vykáňská, Praha - Strašnice. Byt se nachází ve druhém patře domu, bez výtahu.

Co se týče společných prostor domu, ty jsou také velmi čisté a udržované, což můžete brát do začátku, jako pozitivní vizitku, Vašich budoucích sousedů. Ale abychom se nezdržovali tlacháním před prahem, pojďme se teď již podívat dovnitř.

Byt má vše co by jste si jen mohli přát, dveře, okna, zdi ? Dobře, teď ale vážněji, celý byt je v perfektním stavu, vybaven nezbytným vybavením.

Na zemi jsou položeny dřevěné parkety kombinované s dlažbou a zdi jsou vymalovány čistě bílou barvou, jenž opticky prostor ještě zvětšuje a působí velmi svěžím, čistým dojmem.

Kuchyně je vybavena moderním kuchyňským koutem s přijatelnou pracovní plochou a spotřebiči jenž Vám zpříjemní a zjednoduší každodenní přípravu kulinářského umění: elektrická trouba, sporák, digestoř, dřez

Koupelna je laděna do příjemných zemitých barev, dominuje objemnou vanou, umyvadlovým setem se zrcadlem. Hlavní obývací místnost je místností bohatou na přirozené světlo, dostatkem prostoru pro umístění obývacího nábytku. Jako velký benefit vnímáme balkon a sklepní prostor. V případě že jste chovatelem zvířecího miláčka, tak ani s jeho ubytováním nebude problém :)

Jelikož si uvědomujeme, že při výběru bytu je taky důležitá jeho lokalita, rádi bychom Vás ještě pozvali, na malou vycházku po okolí.

Takřka u domu je MHD, do centra Prahy se dostanete do 20 min.

Dále se zde nachází, potraviny, spousta oblíbených restauračních zařízení kam můžete po práci vyrazit s přáteli či rodinou na sklenku něčeho dobrého, lékárna i zeleň.

No a pokud jste se dočetli až sem a máte připravené kufry na stěhovačku tak paráda :) byt je totiž volný k nastěhování od IHNED!!

Nájem: 16 176 Kč

Služby: 1 500 Kč -záleží na počtu osob - Energie se nepřevádí na nájemce.

Kauce: 1 až 3 měsíční nájmy.

Kontakty:

Telefon: 605 133 040

WhatsApp: 605 133 040

Email: prohlidky@tvujspravce.cz

Nemovitost pro Vás není vhodná? Nezoufejte. Jsme správní firma a máme k dispozici více než 400 nemovitostí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu723394
Dispozice2+kk
Dostupné od23. 6. 2022
Podlaží2
PENBC - Úsporná
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
StavDobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDLimuzská
🚶 71 m (1 min)
PoštaPraha 108
🚶 803 m (10 min)
ObchodAlbert
🚶 425 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 592 m (7 min)
RestauraceV Aleji
🚶 96 m (1 min)
LékárnaEUC Lékárna
🚶 447 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Brigádníků
🚶 690 m (8 min)
Mateřská školaŠkolka Mašinka
🚶 567 m (7 min)
SportovištěTJ Sokol Strašnice
🚘 1 869 m (5 min)
Hřiště
🚶 182 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.