Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyNa Harfě, Praha - Vysočany

Na Harfě, Praha - VysočanyMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


2 + kk 46m2 čtvrté patro - Praha 9 Vysočany pro nekuřáka bez domácího mazlíčka dlouhodobě.

62 m2 využitelné plochy, když se přičte prostor patra na spaní 6 m2, plus půdička nad vstupní chodbou 4 m2 a sklepa také 6 m2 na věci, tak je prostoru o dost více než jen půdorys bytu.

Rád bych našel pokud možno česky mluvící nekuřáky bez domácího mazlíčka dlouhodobě.

Video s podrobnou prohlídkou bytu s komentářem je na odkazu :

https://www.youtube.com/watch?v=pb9HLBqcOu8

Jde o družstevní byt k podnájmu. V praxi je to stejné jako běžný pronájem.

Má představa je 16 tis. + záloha energie (2 t. plyn 1 el.) + plus za osobu 1 t. (je v tom svoz odpadu a voda). Byt je úsporný, útrata za plyn byla vždy velmi nízká (zateplený dům, moderní okna). Energie se nebudou přehlašovat a budou se platit formou záloh. Můžeme udělat i zálohy poloviční, vše je o domluvě.

Rozhoduje seriózní přístup (důvěryhodnost, zřízená datová schránka). Osobní prohlídka bytu je pro 5 nejvážnějších zájemců. (video na odkazu výše je v podstatě prohlídka bytu se vším všudy).

Byt nabízím k dispozici od 15.8.2022. Nyní se v něm ještě bydlí, proto fotografie odpovídají běžnému provozu. Pokud si vymalujete (kvalitně) a vycídíte byt, abyste bydleli v čistém a sterilním, odečte se vám 14 dní nájmu.

Prohlídky budou probíhat v červenci.

POPROSIL BYCH od zájemců jen POSLAT EMAIL s cenovou nabídkou za HOLÝ NÁJEM. Pak prosím v červenci oslovím ty, se smysluplnými nabídkami. Pokud je podle vás 16 tis. moc, napište 14. Uvidíme a domluvíme se na prohlídce. Děkuji za pochopení.

Investice do bytu byly : ústřední topení, vestavěný nábytek na míru a prostorná kuchyňská linka na míru. Patro na spaní fortelné dvoupostel. To jsou věci, které většina nabízených holobytů nemá, tedy bych rád zájemce, kteří to ocení.

V tomto bytě se žije opravdu dobře. Žádné pachy, žádné plísně, hodně prostoru. Dobrá lokalita, moderní okna, zateplení, bezpečný udržovaný dům, bezproblémoví sousedé.

Byt velmi dobře sloužil po mnoho let, je naprosto suchý, prostorný a vzdušný, účelný, jen je trochu ušmudlaný, ale vyřeší to 3 dny práce se saponátem a případně vymalování, pokud vám na tom bude záležet a vyprání záclon. Jinak je byt pro praktický život dle mého názoru skvělý, ve vyšším patře s moderním výtahem, bezpečí, čerstvý vzduch, výborné spojení na všechny strany, perfektní obslužnost, od obchoďáků přes kulturu až po lékaře vše na co si vzpomenete do 10 minut od domu, žije se tu dobře, mám ten byt rád.

Kauce je dva nájmy a k tomu první nájem a záloha na energie a služby předem.

Hlavní, čím se byt vyznačuje je velmi promyšlené uspořádání nábytku tak, aby bylo maximum místa pro život a běžné věci a zároveň maximum úložného prostoru.Ve vyšším patře je příjemný čerstvý vzduch a odstup od čehokoliv, co se děje dole.

Kontaktní email je :

herzytom(zavlinac)gmail.com

62 m2 of usable area, when you add the upstairs space for sleeping 6 m2, plus the loft above the entrance hall 4 m2 and the basement also 6 m2 for things, so there is a lot more space than just the floor plan of the apartment.

I would like to find preferably Czech speaking non-smokers without pets long term.

A video with a detailed tour of the apartment with commentary is at the link :

https://www.youtube.com/watch?v=pb9HLBqcOu8

It is a cooperative apartment for subletting. In practice, it is the same as a regular rental.

My idea is 16k + energy deposit (2k gas 1 electric) + plus per person 1k (garbage collection and water is included). The apartment is economical, gas spending has always been very low (insulated house, modern windows). Energy will not be overcharged and will be paid in advance. We can also do half deposits, everything is negotiable.

A serious approach is decisive (trustworthiness, established data box). A personal tour of the apartment is for the 5 most serious candidates (the video in the link above is basically a tour of the apartment with everything).

The apartment is available from 15.8.2022. If you paint (well) and clean the apartment so that you live in a clean and sterile place, 14 days rent will be deducted.

Viewings will take place in July.

I WOULD REQUEST interested parties to just EMAIL me with a quote for the NAKED RENT. Then please in July I will reach out to those with meaningful offers. If you think 16k is too much, write 14. We'll see and arrange a viewing. Thank you for your understanding.

Investments in the apartment were : central heating, custom built furniture and a spacious custom kitchen. Floor for sleeping fortelné double bed. These are things that most of the holobytes on offer do not have, hence I would like interested parties to appreciate it.

This apartment is really good to live in. No smells, no mold, lots of space. Good location, modern windows, insulation, safe well-maintained house, hassle-free neighbors.

The apartment has served very well for many years, it is absolutely dry, spacious and airy, purposeful, just a bit grubby but 3 days work with detergent and possibly redecorating if you care to do so and washing the curtains will sort it out. Otherwise, the apartment is great for practical living in my opinion, on a higher floor with a modern lift, safety, fresh air, excellent connections on all sides, perfect service, from malls to culture to doctors everything you can think of within 10 minutes of the house, it's a good place to live, I like the apartment.

The deposit is two rents plus the first rent and a deposit for utilities and services in advance.

The main thing that makes the apartment stand out is the very thoughtful arrangement of the furniture to maximize space for living and everyday things while maximizing storage space.The upper floor is nice fresh air and distance from anything going on downstairs.

Kontaktní email je :

herzytom(zavlinac)gmail.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu723569
Dispozice2+kk
Dostupné od15. 8. 2022
Podlaží5
PENBG
Plocha46
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 4 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 301 m (4 min)
PoštaPraha 93
🚶 578 m (7 min)
Obchod
🚶 315 m (4 min)
BankaFio, Sokolovská
🚶 329 m (4 min)
RestauraceKlid po práci
🚶 263 m (3 min)
LékárnaRubeška
🚶 263 m (3 min)
ŠkolaSŠ umělecká a řemeslná
🚘 942 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 734 m (9 min)
SportovištěLanové centrum Proud
🚶 88 m (1 min)
HřištěKamenné hřiště
🚶 166 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.