Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 33 m² bez realitkyPraha - Vysočany

Praha - VysočanyMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Balkón 3 m²
Měsíční nájemné14 900 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Světlý byt o dispozici 1+kk v atraktivní rezidenci Eliška ve Vysočanech. Užitná plocha bytu je 33 m2 a jako jeden z mála bytů v domě má i 4 m2 západně orientovaný balkon s odpoledním sluncem a také vlastní parkovací stání 100 m od budovy. Parkovací stání je zahrnuto v ceně. V domě je služba non-stop recepce.

Byt je částečně zařízen: Kuchyň je vybavena myčkou, velkou lednicí, kombinovanou troubou a varnou deskou. Provedena je ve vysoké kvalitě s mnoha úložnými prostory. Dále je v bytě šatní skříň a pračka. Koupelna s vanou.

Skvělá lokalita, cyklostezka kolem řeky Rokytka přímo u domu pro vaše sportovní vyžití (inline, kolo). Veškerá občanská vybavenost v blízkosti: Metro Vysočanská (B), Galerie Fénix se supermarketem Billa je v dosahu 500 metrů. Galerie Harfa s mnoha obchody a restauracemi, metro Českomoravská (B), Lidl, nádraží Libeň též pár minut chůze. Dobrá dopravní dostupnost do centra města - 18 min. autem

Měsíční náejmné 14900 + 3500 (služby vč. zálohy na energie).

Vyhrazené parkování u domu. Volný ihned. Vratná kauce 25 tis. Menší domácí mazlíček nevadí. Byt je vhodný pro 1, max. 2 osoby.

K dispozici ihned.

We offer for rent a modern 1+kk on 11th floor of the high-rise building Rezidence Eliska in Prague 9, which was commissioned in 2013. The useable living area is 33 m2. The apartment also has a 4 m2 west oriented balcony (afternoon sun) as well as a parking space circa 100m from the building. The private parking space is included in the price.

The apartment has a large living room with a fully equipped kitchen; including extra high cabinets providing plenty of storage space. The bathroom has toilet, sink and bathtub. There is also a storage room, where a washing machine is conveniently installed. In the hall a large wardrobe provides even more storage opportunities.

The building has a non-stop reception.

The location of the apartment is very attractive and the neighborhood offers all services. There are two shopping centers (Harfa and Fenix) within a few minutes walk. There is also a Lidl supermarket next to the Liben-Praha train station 400-500m away. There are many tram and bus lines within short walking distance as well as two Metro B stations (Vysocanska and Ceskomoravska).

Available immediately. Small pet allowed. For 1, max 2 persons.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu724059
Dispozice1+kk
Dostupné od10. 3. 2024
Podlaží11
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
Užitná plocha33
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 3 m²
MHD 3 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDNádraží Libeň
🚶 454 m (5 min)
PoštaPraha 93
🚶 810 m (10 min)
ObchodPotraviny - Večerka
🚶 435 m (5 min)
BankaKomerční banka
🚶 484 m (6 min)
RestauraceCortéz Restaurant
🚶 353 m (4 min)
LékárnaLékárna Fenix
🚶 771 m (9 min)
ŠkolaCOPTH
🚶 493 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 609 m (7 min)
SportovištěBig wall
🚶 684 m (8 min)
Hřiště
🚶 297 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.