Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 99 m² bez realitkyLidická, Praha - Smíchov

Rezervováno
Lidická, Praha - SmíchovMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné26 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Nabizim k pronajmu svetly byt par kroku od Smichovske naplavky. Byt ma celkem 99m2, loznice i maly balkon smeruji do klidneho a zeleneho vnitrobloku. Obyvaci pokoj a pracovna/pokoj jsou orientovany do ulice a maji krasne puvodni parkety, cely byt ma prijemne vysoke stropy a spoustu svetla.

Prohlidky mozne pondeli - streda (15-17.8.), poslete mi prosim zakladni info o sobe a preferovany termin a cas prohlidky.

Dva pokoje jsou nepruchozi, do obyvaciho pokoje je vchod vzdy z jednoho ze dvou pokoju.

Dopravni dostupnost je vyborna - tramvajova zastavka Zborovska je temer prede dvermi a metro Andel, pripadne Palackeho namesti jsou nekolik minut pesky.

Vytapeni a horka voda jsou na starsi plynovy kotel Vaillant. Soucasne zalohy na energie pro dva jsou cca 1000 za elektrinu a 1700 za plyn, lze predpokladat, ze naklady na plyn se kvuli soucasne situaci budou zvysovat.

V byte jsem sam velmi spokojene bydlel nez jsem se kvuli zamestnani odstehoval do zahranici. Idealne bych chtel byt pronajmout castecne zarizeny (hlavne obyvaci pokoj, pripadne postel/pracovni stul v loznici), ale je mozne se domluvit i jinak.

K bytu nalezi i mensi sklepni koje. Je take moznost pronajmout si parkovaci misto primo ve vnitrobloku za cca 2000/mesic od SVJ.

I'm offering a bright, spacious apartment a few steps away from Smichovska naplavka. The apartment has a total area of 99 m2, the bedroom and a small balcony are facing inside a quiet and green courtyard. The living room and study/children's room face the street and both have beautiful original parquet floors; the whole apartment has high ceilings and lots of light.

Vieweings are possible Monday - Wednesday (15-17.8.), please send me some basic info about yourself and your preferred times for visits.

Transport accessibility is excellent - the Zborovska tram stop is almost in front of the door, and the Andel metro, or Palacke namesti, are both just few minutes away.

Heating and hot water are managed by a Vaillant gas boiler. Current energy bill for two is approx. 1000 for electricity and 1700 for gas, it is probably safe to assume that the gas costs will increase due to the current situation on the market.

I lived in the apartment myself very happily before I moved abroad for work. I'd ideally rent the apartment partially furnished, but details can be arranged as needed.

The apartment comes with a storage space in the cellar. It is also possible to rent a parking spot directly in the courtyard for approx. 2000/month from the building association.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu724897
Dispozice3+1
Dostupné od11. 8. 2022
Podlaží2
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha99
VybavenoČástečně
StavDobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep
MHD 0 minut pěšky
Balkón
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 1 m (0 min)
PoštaPraha 5
🚶 433 m (5 min)
ObchodBoulangerie de Paris
🚶 46 m (1 min)
BankaModrá pyramida
🚶 167 m (2 min)
RestauraceKozlovna Lidická
🚶 20 m (0 min)
LékárnaBenu
🚶 307 m (4 min)
Škola
🚶 502 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 265 m (3 min)
SportovištěLokal Blok
🚶 251 m (3 min)
HřištěAréna
🚶 683 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.