Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyUngarova, Praha - Malešice

Ungarova, Praha - MalešiceMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby7 000 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Nabízíme pronájem slunného bytu 2+kk (60 m2 + 110 m2 terasa + předzahrádka), Praha 10 Malešice, ulice Ungarova. Byt je situován v 1. patře čtyřpatrového bytového domu. Vybavení bytu není součástí nájmu. Poloha nabízí skvělé venkovní prostory a výhled do zeleně. Orientace bytu je na východ, jih, západ, takže byt i terasa jsou slunné po celý den. Komfortní zázemí pro 2 osoby a nepřeberné možnosti využití terasy navazující na byt. Z prostorné předsíně se dostanete na samostatné WC, do koupelny, ložnice a obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Koupelna (4,42m2) s vanou, pračkou, přípravou na sušičku, topným žebříkem, zrcadlem, vestavnými skříňkami. Ložnice (14,51m2) s vestavnou skříní, přípravou a vývody pro tv a přístupem na terasu (110m2). Chodba (7,07m2) s vestavným botníkem na míru, věšákem a velkou vestavnou skříní, veliké vestavné designové zrcadlo. Obývací pokoj (27,44m2 včetně KK) s vestavnou TV stěnou včetně úložného prostoru a knihovny. Z obývacího pokoje je vstup na velkou slunnou terasu se zahradou (110m2), terasa je částečně zastřešená pergolou, která má zabudovaný elektrický teplomet, terasa se zahrádkou je orientovaná na JV. Kuchyňský kout je vybaven vestavnou lednicí s mrazákem, varnou deskou, troubou, digestoří, kávovarem a vestavnou myčkou. Podlahy jsou plovoucí a dlažba. Byt vhodný i pro cizince. K bytu náleží společná kolárna. Součástí ceny je parkovací stání v suterénu domu a sklepní kóje.

V bytě je k dispozici připojení UPC.

Nájemné 20 000,- + poplatky 6590,- + spotřeba elektřina dle spotřeby. Vratná kauce 1,5 nájemného.

Zajímavá a všestranná je i občanská vybavenost tohoto místa. Mateřská školka, Základní škola, Poliklinika, dětské hřiště, nově zrekonstruovaný Malešický park, sportovní areál (za domem sportovní areál: fotbalové a hřiště po pozemní hokej, volejbalové a tenisové kurty), restaurace, obchody.

Rent sunny apartment 2 + kk (60 m2 + 110 m2 + front garden terrace), Prague 10 Malešice, street Ungarova. The apartment is located on the 1st floor of a four-storied residential building. Location offers great outdoor space and views of the greenery. Orientation apartment is on the east, south, west, so the apartment and terrace are sunny throughout the day. The apartment offers a comfortable base for 2 people and a vast possibilities of continuing the terrace of the apartment. From the entrance hall you get to the toilet, bathroom, bedroom and living room with kitchenette. Bathroom with bath, washing machine, dryer preparation for, heating ladder, mirror, built-in cupboards. Bedroom with built-in wardrobe, preparation and outlets for TV and access to the terrace. Hallway with built-in shoe rack tailored coat rack and a large built-in wardrobe, a large built-in mirror design. KK living room including a built-in TV wall including storage space and a library. The living room opens onto a large sun terrace with a garden terrace is partly roofed pergola, which has a built-in electric heater, terrace with a garden is oriented to the southeast. The kitchen is equipped with a built-in refrigerator and freezer, hob, oven, extractor hood, built-in coffee maker and dishwasher. Other furnishings are new blinds. Floating floors and tiles. Apartment suitable for foreigners. The price includes a parking space in the basement. There is a connection UPC.

Rent 20 000 CZK + utilities 6590 CZK + consumption of electricity according to consumption. 1.5 refundable deposit of rent.

Interesting and versatile is the amenities of the place. Kindergarten, primary school, health center, playground, newly renovated Malešice park, sports complex (behind the building of sports facilities: a football field after field hockey, volleyball and tennis courts), restaurant, shops.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu724913
Dispozice2+kk
Dostupné od7. 7. 2022
Podlaží1
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha60
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep
MHD 4 minuty pěšky
Terasa
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDMalešické náměstí
🚶 339 m (4 min)
PoštaPraha 91
🚘 1 803 m (4 min)
ObchodBilla
🚶 780 m (9 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 354 m (3 min)
RestauraceMalešická tvrz
🚶 349 m (4 min)
LékárnaU Dráhy
🚶 826 m (10 min)
ŠkolaStřední škola a vyšší odborná škola umělecká a řemeslná
🚶 461 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Troilova
🚘 994 m (3 min)
SportovištěAFK Slavia Malešice
🚶 121 m (1 min)
Hřiště
🚶 331 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.