Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 62 m² bez realitkyRuská, Praha - Vršovice

Ruská, Praha - VršoviceMHD 2 minuty pěšky • Parkování
Cena8 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 34 988 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Bydlení v centru města, výborné dopravní spojení do všech jeho částí, přitom dostatek zeleně či možnosti sportovního vyžití v okolí (Heroldovy či Havlíčkovy sady), toto vše přinese novým majitelům námi nabízený byt. Před domem je autobusová zastávka směr Florenc (doba jízdy do stanice Florenc 19 minut, na Floru 9 minut), v docházkové vzdálenosti 9 minut od domu je tramvajová zastávka Kubánské náměstí. V těsné blízkosti celá řada nákupních možností od různých malých obchůdků až po veliká nákupní centra (OC Eden či OC Flora).

Jedinečný byt je umístěn na pomezí Vinohrad a Vršovic v horní části ulice Ruská, naproti Vinohradské nemocnice. Cihlový dům je po kompletní rekonstrukci v energetické náročnosti budovy C-úsporná (zateplení, plastová okna, interiéry, společné prostory,suterén domu a sklepy). Ve vnitrobloku je volně přístupný parčík, dále kolem domu zámková dlažba, lavičky, zeleň, hřiště. Budoucí majitelé mohou využívat v suterénu nacházející se společenskou místnost s pingpongovým stolem včetně vybavení, dále společnou posilovnu.

Bytová jednotka 2+1 je po kompletní náročné rekonstrukci s důrazem na luxus dle návrhu designera o celkové rozloze cca 62m2.

Rekonstrukce zahrnovala:

- nové rozvody elektřiny včetně rozvaděče (včetně revizní zprávy)

- datový rozvaděč v sádrokartonu, datové kabely a TV rozvedeny v jednotlivých místnostech

- nové rozvody odpadu a vody v plastu

- výměna všech interiérových dveří včetně zárubní

- povrch podlah srovnán samonivelační stěrkou

- výměna vstupních dveří

- v celém bytě sádrokartonové podhledy, v některých místnostech led svítidla (chodba, komora, koupelna, wc)

- Vytápění a teplou vodu zajišťuje dálkové centrální vytápění (zdroj mimo dům)

- v bytě nová energeticky nenáročná topná tělesa

- trubky jsou z estetických důvodů schovány ve zdech

- ve všech místnostech nové štukové omítky

- designové zásuvky a vypínače

- nová výmalba celého bytu

- všechna okna odborně seřízena a promazána

V koupelně je umístěna velká vana obložená mozaikou v antracitové barvě, kombinovaný topný žebřík, umyvadlo se skříňkou a zrcadlem, nechybí pneumatická vanová zástěna, pomocí které během několika vteřin vytvoříte sprchový kout, mimo centrálního osvětlení je v koupelně samostatné osvětlení nad zrcadlem a samostatné osvětlení nad vanou. V koupelně a wc je položen obklad v odstínu taupe a dlažba v odstínu ash, v ostatních místnostech lepený vinyl s reliéfem. V komoře je připraven prostor pro pračku a sušičku. Ložnice a kuchyně je směrem na sever (výhled na Vinohradskou nemocnici), obývací pokoj pak směrem na jih (výhled do dvora). K bytu patří vyzděný, uzamykatelný a osvětlený sklep v suterénu domu. Bezproblémové parkování před domem či v okolí na modré zóně. V kuchyni vše připraveno na kuch. linku včetně spotřebičů dle přání budoucího majitele. Máme zpracovaný návrh nové kuchyně včetně vestavěných spotřebičů, obkladu nad desku a montáže v celkové ceně 100.000Kč, pokud by kupující chtěli využít.

The seller is the direct owner, so the buyer saves on the commission of the real estate agency.

Living in the city center, excellent transport connections to all its parts, at the same time plenty of greenery and opportunities for sports in the surroundings (Heroldovy sady or Havlíčkovy sady), all this will bring the apartment offered by us to the new owners. There is a bus stop in front of the house in the direction of Florenc (travel time to Florenc station 19 minutes, to Flora 9 minutes), the tram stop Kubánské náměstí is a 9-minute walk from the house.

The unique apartment is located on the border between Vinohrady and Vršovice, in the upper part of Ruská Street, opposite Vinohradská Hospital. The brick house is after a complete reconstruction, (insulation, plastic windows, interiors, common areas, basement and cellars). There is a freely accessible park in the inner block, further around the house there is interlocking pavement, benches, greenery and a playground. Future owners can use the common room with a ping-pong table in the basement, as well as a shared gym.

The 2+1 apartment apartment is after complete reconstruction according to the designer's proposal with a total area of ​​approx. 62 m2. The renovation included new electricity distribution including circuit breakers and switchboard (revision report can be provided), data switchboard in plasterboard, separated data cables in the rooms, new waste and water distribution in plastic, new interior doors, plasterboard ceilings throughout the apartment. Heating and hot water is provided by remote central heating (source outside the house) with new energy-efficient heating elements, designer sockets and switches, all apartment is newly painted. When entering the apartment, there is a hallway (11.2m2), where on the right side there is a space for a built-in wardrobe, on the left side is the entrance to the bedroom (14.8m2) and the kitchen (9.9m2), further on the right side to the living room rooms (19.3m2), the corridor leads to the bathroom (2.7m2), separate toilet (0.9m2) and storage room (1.4m2). In the bathroom there is a large bathtub lined with mosaic, a combined heating ladder, a sink with a cabinet and a mirror, there is also a pneumatic bath screen, which you can use to create a shower corner in a few seconds. There is space for a washing machine and dryer in the chamber. The bedroom and kitchen face north (view of Vinohradská hospital), the living room faces south (view of the courtyard). The apartment includes illuminated cellar in the basement of the house. Trouble-free parking in front of the house in the blue zone. In the kitchen, everything is ready for the kitchen counter, including appliances according to the wishes of the future owner. We have prepared a proposal for a new kitchen, including built-in appliances, tiling above the worktop and assembly at a total price of 100.000 CZK, if the future owner would like to use it.

We look forward to meeting you during the tour

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu725135
Dispozice2+1
Dostupné od8. 7. 2022
Podlaží4
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha62
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 3 minuty pěšky
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 228 m (3 min)
PoštaPraha 105
🚶 368 m (4 min)
ObchodPekařství Na Kubáni
🚶 487 m (6 min)
BankaUniCredit Bank
🚘 1 344 m (3 min)
RestauraceKrmělec Vršky
🚶 71 m (1 min)
LékárnaLékárna FNKV
🚶 168 m (2 min)
ŠkolaGymnázium Omská
🚶 339 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Omská
🚶 346 m (4 min)
Sportoviště
🚶 742 m (9 min)
Hřiště
🚶 401 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.