Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 36 m² bez realitkyMilady Horákové, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Milady Horákové, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajMHD 1 minuta pěšky
Cena4 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 770 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 2+kk o výměře 36 m2 v historickém pavlačovém domě na rohu ulic Milady Horákové a Příční v centru Brna. Byt se nachází ve 1. nadzemním podlaží domu a jeho okna jsou situována do klidného vnitrobloku domu, který je výškově umístěn o patro níž. Dům nemá výtah (jeho výstavba je v plánu během příštího roku). Ve vzdálenosti cca 130 m od domu se nachází zastávka MHD Náměstí 28. října, ze které je možné dojet do 5 minut na zastávku Česká v centru Brna, a také u ní zastavují noční spoje. Do 50 m od domu se nachází prodejna potravin. Vlastník bytu a všichni lidé s trvalým pobytem mají právo za drobný roční poplatek parkovat na ulici v rámci tzv. modrých zón, které byly vyznačeny v přilehlé oblasti kolem domu.

Vstup do bytu vede přes zádveří do obývacího pokoje s kuchyňským koutem (19,37 m2). Z obývacího pokoje je možné se dostat do všech ostatních prostor bytu, a sice do druhého pokoje (9,40 m2), koupelny (2,84 m2), samostatného WC s umývátkem (2,03 m2), do spíže (0,62 m2) a na balkon (2,12 m2). K bytu patří i kovová sklepní kóje v 1.podzemním podlaží domu. Byt byl kompletně rekonstruován v roce 2016 a je ve velmi dobrém stavu. Bytový dům je v rekonstrukci, která je skoro hotová – chybí jen opravit fasádu včetně částečného zateplení, pavlače, dvůr a postavit výtah.

Ohřev vody a vytápění bytu je řešeno plynovým kotlem. Kuchyňská linka je vybavena plynovou varnou deskou, digestoří, elektrickou troubou, myčkou a lednicí s mrazákem. V koupelně je moderně vybavený sprchový kout a ventilátor. Nad umyvadlem je odkládací police, zrcadlo a svítidlo se dvěma žárovkami. Stropní osvětlení bytu je řešeno úspornými LED svítidly. Podlahovou krytinou je v menším pokoji plovoucí podlaha, ve zbytku místností dlažba. Všechna okna jsou vybavena vnitřními žaluziemi. Byt je vybaven bezpečnostními dveřmi a videotelefonem spojeným se zvonkovým tablem.

Kromě dvojpostele v menším pokoji není byt vybaven nábytkem. Měsíční platba společenství vlastníků domu činí 1 950 Kč (příspěvek do fondu oprav, platba za pojištění domu, správu domu a kontrolu spalinových cest) + 300 Kč/osobu (zálohy na dodávku studené vody, osvětlení a úklid společných částí domu).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu725212
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2022
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RizikaPrověřit »
Užitná plocha36
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta pěšky
Sklep

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDNáměstí 28. října
🚶 101 m (1 min)
PoštaBrno 4
🚶 271 m (3 min)
ObchodDomácí potřeby
🚶 74 m (1 min)
BankaPartners
🚶 90 m (1 min)
RestauraceHospůdka U Kašny
🚶 122 m (1 min)
LékárnaBiovita
🚶 153 m (2 min)
ŠkolaZákladní škola náměstí 28. října
🚶 232 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola náměstí 28. října
🚶 231 m (3 min)
SportovištěMy Fit
🚶 461 m (6 min)
Hřiště
🚶 256 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.