Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyVrchlického, Jihlava - Jihlava, Kraj Vysočina

Vrchlického, Jihlava - Jihlava, Kraj VysočinaMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Výhradně k dlouhodobému pronájmu slušným nájemníkům nabízím byt 2+1 ve 4. patře bytového domu na ulici Vrchlického 2496/55 v Jihlavě (bez výtahu). Celková podlahová plocha bytu je 51 m2. Celý byt je nově bíle vymalován – některé fotografie byly pořízeny ještě před vymalováním.

Byt je dostupný od srpna 2022.

Další foto zde: https://drive.google.com/drive/folders/10MUFqlwe_WfrjJx0Wrbb9G7VNDCQyMdf?usp=sharing

Cena nájmu je 12 000,- Kč měsíčně. V této ceně nejsou započítány platby za energie a další služby. Odběr elektřiny a plynu si nájemce přepíše na sebe. Odběr vody a tepla přepsat možné není, z toho důvodu bude nájemce pronajímateli měsíčně skládat zálohu za tyto služby. Dle předchozích nájemníků (2 dospělí a dítě) lze určit, že platby za energie jsou maximálně 2 000,- Kč měsíčně.

V bytě i v celém domě je zakázáno kouřit. Děti nejsou problém. Domácí zvířata při respektování pravidel čistoty atd. rovněž nejsou překážkou. Nabízím možnost zapsání trvalého bydliště. Požaduji kauci ve výši 2 měsíčních nájmů.

Popis místností a vybavení

Vstupní dveře vedou do chodby, která propojuje celý byt. Z chodby se přímo vstupuje do kuchyně. Z chodby se dále vstupuje do koupelny a na toaletu – místnosti jsou odděleny.

Z chodby se dále vstupuje do jednoho ze dvou pokojů. Do druhého pokoje je vstup z kuchyně, zároveň je průchod i mezi oběma pokoji. V ložnici je velká šatní skříň. Podlahy: chodba a kuchyň – plovoucí podlaha, pokoje – parkety, koupelna a toaleta – dlažba.

V koupelně je topení řešeno „žebříčkem“, dále je v koupelně vana se sprchou, samozřejmostí je místo připravené na připojení pračky.

Součástí bytu však nejsou postele, ani další nábytek.

Další vybavení a okolí domu

V celém domě byla před nedávnem vyměněna okna a zateplena střecha. Byt je z obou stran obklopen jinými byty, takže je velmi teplý. Vytápění je řešeno společnou kotelnou, která zároveň zajišťuje ohřev teplé vody. Na každém radiátoru v domě je umístěn měřič tepla, takže vyúčtování nákladů za vytápění je maximálně transparentní.

Byt nemá balkon, ale jeho součástí je vlastní sklep, dále kolárna společná pro celý dům a další úložné prostory v prostorech sušárny. Z boku domu je bezbariérový přístup, díky tomu je například v prostorech kolárny zaparkovat dětský kočárek.

Před domem je zastávka MHD, nemocnice, škola a další občanská vybavenost je velmi blízko. Za domem se nachází zatravněná plocha a dále malý park s lavičkami. V okolí domu je několik parkovišť určených výhradně obyvatelům.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu725414
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 8. 2022
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha52
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 0 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDPoliklinika
🚶 28 m (0 min)
PoštaJihlava 4
🚶 387 m (5 min)
ObchodHorpo
🚶 433 m (5 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 131 m (2 min)
RestauraceSpartak
🚶 457 m (5 min)
LékárnaDr. Max
🚶 158 m (2 min)
ŠkolaDomov mládeže
🚶 480 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Mozaika
🚶 367 m (4 min)
SportovištěBazén Evžena Rošického
🚘 1 118 m (3 min)
Hřiště
🚶 158 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.