Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 5+1 • 150 m² bez realitkyU Spořitelny, Prostějov - Prostějov, Olomoucký kraj

U Spořitelny, Prostějov - Prostějov, Olomoucký krajMHD 1 minuta pěšky • Parkování
Cena6 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 644 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Mezonetový byt 5+1, 150m2, v centru města Prostějova jako investiční nemovitost – možnost rozdělení až na 4 samostatné malometrážní byty díky původním 4 vstupům do bytu + 2 parkovací stání na uzamykatelném dvoře pod okny bytu (ve virtuální prohlídce jde o místa s auty pod plachtou). Další parkovací místa jsou v jednání.

Virtuální prohlídka: https://my.matterport.com/show/?m=6Gf1ZGuQx66

Byt se nachází v historickém centru města s výhledem na radnici a přesto v boční klidnější uličce. V původně secesním měšťanském domě s pouze 6byty, zaujímá byt polohu v prvním patře a v podkroví. K bytu náleží mnoho dalších úložných prostor ve sklepě, ve venkovním přístavku a další v mezipatře.

Spodní část bytu se skládá ze vstupní chodby, kuchyně, koupelny s wc, jednoho neprůchozího a jednoho průchozího pokoje, ve kterém je umístěno schodiště do podkrovní části bytu. Schodiště je děláno na míru, včetně dětských branek na obou koncích schodiště. Kvalitní materiály – kov a masivní dřevo. Spodní část bytu má zachovány původní vstupní dveře s dřevěným obložením, které stále slouží jako hlavní vstup do bytu a v neprůchozím pokoji jsou dveře na vstupní chodbu zazděné, ale obložení je zachováno, včetně pantů – dveře půjdou snadno obnovit. Spodní část bytu tak nabízí možnost jednoduchého rozdělení na 2 jednotky se samostatnými vchody z domovní chodby. Vzhledem k výšce stropů 3,45cm je možnost rozšířit užitnou plochu bytů o vestavná patra a přitom nepřijít o pohodlný pohyb osob v bytě.

Podkrovní část bytu je z většiny v původním stavu. Byla vyměněna střešní krytina a zateplena střecha. Podkrovní prostor má také dva vstupy a oba jsou funkční, tedy jej lze opět snadno rozdělit na 2 jednotky. Pro tento účel je zde několik příprav - je zavedena (ale nerozvedena) voda mimo vodoměr bytu, jeden odpad pro wc připraven a druhý využíván v současnosti pro druhé samostatné wc, kde je odpad napojen na odpad v koupelně ve spodní části bytu. Ve dvou místnostech nové podlahy, ve třetí jsou původní parkety.

Vybavení bytu - v koupelně je rohová vana, nový plynový kotel zajišťující jak teplou vodu, tak topení pro celý byt. V kuchyni nová kuchyňská linka na míru od místního truhláře, pro vaření jak plyn, tak elektřina. Zavedena třífáze. Internet v optice zaveden až do domu a rozveden do bytu. Kromě možnosti rozdělení bytu se nabízí možnost využívání bytu k bydlení pro početnější rodinu i práci/podnikání, tak jak je v současnosti využíván.

Okolí bytu má nejen veškerou občanskou vybavenost, ale má ji doslova na dosah ruky. Střední škola sousedící přes dvůr, základní škola sousedící přes ulici, stejně tak veterinář, lidová škola umění ve vedlejší ulici. Úřady, banky, knihovna a obchody ve vzdálenosti 2-5minut chůze na náměstí a přilehlém okolí.

Cena 6 990 000Kč. V případě více zájemců bude dána přednost nevyšší nabídce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu726332
Dispozice5+1
Dostupné od18. 7. 2022
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RizikaPrověřit »
Užitná plocha150
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
ProvedeníStandardní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 1 minuta pěšky
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDPalackého
🚶 88 m (1 min)
PoštaProstějov 1
🚶 307 m (4 min)
ObchodMlsné krám
🚶 210 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 92 m (1 min)
RestauracePan Burger
🚶 154 m (2 min)
LékárnaMamed
🚶 260 m (3 min)
ŠkolaZŠ a MŠ Palackého
🚶 103 m (1 min)
Mateřská škola
🚘 1 083 m (3 min)
SportovištěSokol I. Prostějov
🚶 272 m (3 min)
Hřiště
🚶 725 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.