Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 270 m² bez realitkyNa Výsluní, Hrusice - Hrusice, Středočeský kraj

Na Výsluní, Hrusice - Hrusice, Středočeský krajMHD 6 minut pěšky • Částečně vybaveno • Garáž
Cena23 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 99 662 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáváme náš rodinný dům v Hrusicích, kde jsme strávili 23 šťastných let. Na důchod jsme si pořídili malý, všechny děti už žijí s rodinami jinde.

Dům jsme postavili v roce 1999 ve svahu na kopci nad Hrusicemi z porothermu, je částečně zateplený polystyrenem. Nabízí 7 místností a více než 20 různých praktických prostor o celkové ploše cca 500m2. Za každého počasí nádherný panoramatický výhled na celé Posázaví od Blaníku po Medník. Na zahradě (1000+ m) až 40 leté stromy a rododendrony z průhonického parku, trávníky, květiny, keře, záhonky prohnojené, že na nich zelenina roste jako z vody. Terasa porostlá plodící révou.

Ideální místo pro život, práci i bezpečnou výchovu dětí a chov domácích miláčků (je odsud Kocour Mikeš) – za námi už jen pole a lesy. Dům může fungovat (a fungoval) jako pohodlný byt pro rodinu, sídlo firmy a k provozování svobodného povolání. Přízemí a patro jsou propojené pohodlným schodištěm, mají ale vlastní vchody a lze je používat odděleně jako dvě samostatné jednotky.

Základem domu je prostorný 70 m2 obývák s krbem a francouzskými dveřmi na terasu, propojený s kuchyňským studiem 42 m2, kde se vařily a fotily tři kuchařky. V případě zájmu tu může zůstat plně vybavená kuchyňská linka Alnus dýha olše s rozměrným ostrovem. Vestavěné spotřebiče - nová myčka AEG, nová parní trouba Electrolux, mrazák, velká chladnička, mikrovlnka.

V přízemí ještě izolovaná spíž, technická místnost s prádelnou a úpravnou vody, koupelna se záchodem, botárna a prostorná šatna za ztracenými dveřmi.

Tři stání v garážích, technická dílna, místnost na zahradní náčiní, klenutý vinný sklípek.

V patře ložnice 20 m2 se šestidílnou vestavěnou skříní Woodface, dvě další ložnice, místnost na cvičící stroj, pracovna 45 m2 s integrovaným nábytkem (kořenice), komora – a hlavně koupelna s letos novým masážním sprchovým koutem, jacuzzi a saunou. Samostatná toaleta s digitálním bidetem.

Velká zimní zahrada a fotoateliér 40 m2, z něho vstup na horní úroveň zahrady se samostatným vjezdem. Možnost jednoduché přestavby ateliéru na další garáž nebo obytnou místnost.

Vlastní studna s dobrou vodou i obecní voda, kanalizace, plyn, elektřina 230/400V, rychlý symetrický internet, tel. linka.

Bezva sousedi, dobře vedená obec, konzum, 2 hospody. Školka, sokolovna, kurty, ceněné fotbalové hřiště, řada sportovních a kulturních aktivit. Fungující kostelní společnost, živý spolkový život.

2 autobusové linky, vlakem S9 třikrát za hodinu na Hlavním nádraží za 42 min., autem na Chodově za 12, na dálnici D1 Exit 20 jen kilometr obecní zkratkou. Říčany 16 km, Benešov 14 km, Průhonice 18 km.

Volný k nastěhování od září 2022.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu726569
Dispozice6+1
Dostupné od10. 9. 2022
StavVelmi dobrý
PENBD - Méně úsporná
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha270
VybavenoČástečně
Plocha pozemku1 300
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Sklep
MHD 2 minuty autem
Terasa
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDHrusice
🚶 553 m (7 min)
PoštaSenohraby
🚘 3 500 m (6 min)
Obchod
🚘 3 202 m (6 min)
RestauraceU Sejků
🚶 634 m (8 min)
LékárnaLékárna Mnichovice
🚘 4 823 m (7 min)
ŠkolaZákladni škola bratří Fričů
🚘 6 039 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 534 m (6 min)
SportovištěSportcentrum Zámek Berchtold
🚘 8 568 m (14 min)
Hřiště
🚶 680 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.