Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyKovanecká, Praha - Libeň

Kovanecká, Praha - LibeňMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž
Cena7 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 30 959 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


K prodeji nabízím pěkný, prostorný, jihovýchodně orientovaný byt o dispozici 2+kk s balkonem, celkem 61,99 m2 a nadstandardní garážové stání, na lukrativním místě nedaleko metra, ul. Kovanecká 5, Praha 9 – Libeň.

Byt se nachází ve 2. patře domu postaveného v r. 2007 s prostorným výtahem. V domě je dbáno na velkou bezpečnost, všechny vstupy jsou pod čipovým uzavřením a byty na každém patře mají ještě společnou uzamčenou chodbu. Navíc je v domě k využití uzamykatelná sušárna a kolárna. Byt je velice světlý a prostorný, zařízený kuchyňskou linkou s varnou deskou, vestav. troubou a myčkou. Obývací pokoj se vstupem na balkon a kuchyňským koutem nabízí prostor pro rodinné setkání všech členů domácnosti, v samostatné útulné ložnici se můžete zase zrelaxovat po dlouhém dni. Koupelna je vybavená vanou a je zde přípojka na pračku a sušičku, WC je samostatné s vlastním umyvadlem. Dále najdete v bytě velkou předsíň a praktickou šatnu/komoru. V obytných místnostech jsou plovoucí podlahy, v ostatních místnostech dlažba. Přípojka internetu přes UPC (Vodafone). Výhodou této nemovitosti jsou také velmi nízké měsíční poplatky 3 637 Kč. Podmínkou koupě bytu je koupě velkého parkovacího stání v garážích domu, které je hned u výtahu - cena 650 000 Kč.

Dům se nachází v krásné a klidné lokalitě, hned za domem je vstup do parku Podviní s cyklostezkou podél potoka Rokytka. V okolí najdete mnoho sportovního vyžití, hřiště, ZŠ i MŠ, restaurace a kavárny, divadlo a 10 min. pěšky nákupní centrum Galerie Harfa nebo O2 aréna. Tato část Libně velice vzkvétá a díky nedalekému Karlínu, dostupnosti metra Palmovka nebo Českomoravská, je byt také vhodný jako investice na pronájem. Nastěhování možné ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu727084
Dispozice2+kk
Dostupné od8. 8. 2022
Podlaží3
PENBC - Úsporná
RizikaPrověřit »
Užitná plocha62
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž
Výtah
MHD 2 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 439 m (5 min)
PoštaPraha 8
🚘 1 153 m (3 min)
Obchod
🚶 369 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚶 502 m (6 min)
RestauraceVečerní škola
🚶 310 m (4 min)
LékárnaCithara
🚘 818 m (3 min)
ŠkolaZŠ Na Balabence
🚶 309 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 473 m (6 min)
SportovištěArena Sparta
🚶 340 m (4 min)
Hřiště
🚶 389 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.