Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 61 m² bez realitkyPalackého třída, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Palackého třída, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Cena4 760 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 187 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jedná se o slunnou a prostornou bytovou jednotku o velikosti 2+1/B/S a výměře 60,2 m2, která se nachází ve 4. nadzemním podlaží bytového domu umístěného přímo v samotném centru Pardubic, na Palackého třídě.

Bytová jednotka má zděné jádro a zdvojená plastová okna s praktickými žaluziemi. Zahrnuje zádveří, prostornou předsíň, z níž je přímý vstup do samostatné kuchyně s jídelnou, obývacího pokoje, samostatného WC a koupelny s nadstandardně velkou vanou, z níž vede vstup jak do předsíně, tak do ložnice, čehož lze využít k budoucím dispozičním úpravám jednotky. Z obývacího pokoje je vstup na krytý balkon s pěkným výhledem. V kuchyni se nachází kuchyňská linka, spíž a plynový sporák. K bytové jednotce náleží zděná sklepní kóje umístěná v 1.PP.

Bytová jednotka je orientována do klidného vnitrobloku, který je využíván jako parkoviště, jenž je přístupné vstupní bránou s otevíráním na mobilní telefon. Parkoviště je v podílovém spoluvlastnictví všech vlastníků bytových jednotek v domě dle velikosti jejich spoluvlastnických podílů.

K bytovému domu náleží 4 nebytové prostory, které jsou pronajaty. V 1.PP jsou umístěny sklepy k jednotlivým bytům a společné prostory - sušárna, prádelna, mandlovna a namáčecí místnost. V 1.NP je k dispozici společná kolárna. Bytový dům je bezbariérový a disponuje hned 2 výtahy - osobním a nákladním, který je opravdu prostorný (viz foto). Na každém podlaží je 5 bytových jednotek, z toho 4 jsou přístupné z venkovní pavlače (viz foto). Konstrukce bytového domu je tvořena železobetonovým skeletem s obvodovými plošnými panely, stropy jsou betonové a okna jsou zdvojená plastová s mikroventilací. Bytový dům prošel kompletní revitalizací včetně zateplení a venkovní fasády, výměny rozvodů teplé a studené vody a závěsného WC. Je napojen na veřejný vodovod, kanalizaci, plyn, el. energii, přičemž vytápění a TUV je dálkovým přívodem z výměníku. Venkovní i vnitřní společné prostory jsou střeženy kamerovým systémem. Autobusové nádraží je od domu vzdáleno pěšky pouhých 100 m, vlakové nádraží 600 m a oblíbené nákupní centrum Atrium Palác Pardubice 400 m.

Bytová jednotka je ihned volná k nastěhování a nabízí ideální řešení jak pro zájemce, kteří hledají vlastní bydlení s možností budoucích dispozičních úprav, tak pro zájemce, kteří hledají vhodnou investiční příležitost v centru města.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu727125
Dispozice2+1
Dostupné od10. 8. 2022
Podlaží4
Typ budovyPanel
VytápěníÚstřední
RizikaPrověřit »
Užitná plocha61
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
ProvedeníStandardní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Parkování
MHD 2 minuty pěšky
Sklep
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDAutobusové nádraží
🚶 149 m (2 min)
PoštaPardubice 2
🚶 354 m (4 min)
ObchodNáš Grunt
🚶 487 m (6 min)
Banka
🚶 343 m (4 min)
RestauraceSeverka
🚶 216 m (3 min)
LékárnaU Raka
🚶 144 m (2 min)
ŠkolaZŠ Štefánikova
🚶 492 m (6 min)
Mateřská školaŠkolka Gorkého
🚘 1 720 m (4 min)
Sportoviště
🚘 1 597 m (5 min)
Hřiště
🚶 391 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.