Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 108 m² bez realitkySoběslavská, Černovice - Černovice u Tábora, Kraj Vysočina

Soběslavská, Černovice - Černovice u Tábora, Kraj Vysočina
Cena490 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 174 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Přízemní dům č.p. 283 v ulici Soběslavská, obklopený zahradou o ploše 300 m2, postavený v roce 1909 na okraji města Černovice u Tábora . Užitnou plochu 108 m2 tvoří chodba se suchým WC a čtyři vysoké místnosti se společným komínem. Připojení na městskou kanalizaci i plyn je možné, voda a elektřina původní. Po Vaší rekonstrukci získáte působivou nemovitost s historickým průčelím, vhodnou k trvalému bydlení. Prodám nejvyšší nabídce nad 490 000 Kč.

K nastěhování: 5/8/2008

Ground-floor house in Soběslavská street surrounded by the 300 m2 garden, built in 1909, situated on the edge of Černovice town near Tábor. Hall with dry toilet and four high rooms with common chimney creates useful area of 108 m2. Connection to the urban canalization and gas is possible, water and electricity is original. After your reconstruction you will get an impressive realty with historic front face, appropriate for resident. I will sell to the highest offer over 490 000 CZK

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu7275
Dispozice4+kk
Typ budovyOstatní
Plocha108
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.