Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+1 • 194 m² bez realitkyTalichova, Praha - Břevnov

Talichova, Praha - BřevnovMHD 2 minuty pěšky • Výtah • Sklep 2 m² • Terasa 66 m²
Cena16 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 71 672 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji krásný a prostorný byt v lukrativní části Břevnova. Má velkorysou terasu, která se rozprostírá téměř kolem celého bytu. Z terasy je velkolepý výhled na Břevnovský klášter, Strahov, Pražský hrad atd. Byt je výjimečný svojí bezbariérovostí, má vstup z přízemí a zároveň jedinečný výhled z 6. patra. Na každém patře jsou jen dvě bytové jednotky. Nemovitost se nachází ve známých břevnovských terasových domech.

Tato rezidence byla postavena v 70-tých letech pro nejvyšší představitele tehdejší doby. Architekt Vlastimil Mulač, který tento dům navrhoval, byl inspirován švýcarskou environmentální architekturou, i proto patří tyto domy mezi klenoty československé stavební kultury. Při výstavbě těchto rezidencí se nešetřilo, byly použity nejkvalitnější materiály. Díky tomu je dům stále v dobrém technickém stavu a nepotřebuje žádnou rekonstrukci.

Byt prošel částečnou rekonstrukcí. Bytová jednotka má rozlohu 125 m2, má 4 samostatné pokoje o velikosti 27 m2, 26 m2, 15 m2, 13 m2 a samostatnou kuchyň 7,4 m2 (částečná rekonstrukce r. 2011), koupelnu 4,5 m2 (rekonstrukce r. 2013) a WC, chodbu 30 m2 a šatnu 2,3 m2. K bytu náleží sklep (2 m2). Místnost o velikosti 27 m2 byla při rekonstrukci v roce 2012 kompletně zvukově odizolována (sloužila jako zkušební místnost profesionálního hudebníka).

Terasa má nadstandardních 66 m2. Stěžejním prvkem terasy jsou betonové žlaby se zeminou, ze kterých roste zeleň (zeleň se skrze terasy opět navrací do svahu). Byt je orientovaný na jih, je slunný a má příjemné klima. Na terasu lze vstoupit ze tří pokojů. Terasa je částečně krytá.

Vytápění je ústřední dálkové, na plynu se jen vaří. Část bytu má podlahu z dubových parket.

Dům má výtah.

Byt je v osobním vlastnictví. SVJ funguje velmi dobře, má velké finanční rezervy. Byt má malé měsíční náklady, 20 Kč na metr plochy bytu po letošním zvýšení cen energií.

Parkování je v modrých zónách a je už roky bezproblémové.

Nemovitost se nachází v tiché části Prahy 6, je situována ve slepé ulici s minimálním provozem hned vedle Vojenské nemocnice. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost: MŠ a ZŠ, ZUŠ, Poliklinika, MHD, metro Petřiny, parky, hřiště, obchody, restaurace. Byt má výbornou dopravní dostupnost na letiště i do centra. Je jen několik minut od Strahovského tunelu a tunelu Blanka.

Vzhledem ke svému umístění a dispozici je tento byt vhodný nejen pro rodinu ale také pro uložení peněz nebo k pronajímání.

Pokud máte zájem o prohlídku a informace, volejte na uvedená telefonní čísla.

RK nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu727778
Dispozice4+1
Dostupné od29. 7. 2022
Podlaží6
Typ budovyCihla
Stáří30 - 50 let
RizikaPrověřit »
Užitná plocha194
VybavenoNevybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná
VytápěníÚstřední

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 66 m²
Výtah
Sklep 2 m²
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDTalichova
🚶 212 m (3 min)
PoštaPraha 69
🚶 567 m (7 min)
ObchodBilla
🚶 224 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 653 m (8 min)
RestauraceNa Markétě
🚶 295 m (4 min)
LékárnaGalenika
🚶 273 m (3 min)
Škola
🚶 313 m (4 min)
Mateřská školaWaldorfská mateřská škola Dusíkova
🚶 784 m (9 min)
SportovištěFitness
🚶 622 m (7 min)
Hřiště
🚶 453 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.