Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 61 m² bez realitkyRuská, Praha - Vršovice

Ruská, Praha - VršoviceŠkola 7 minut pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce42 000 Kč


Pronájem slunného bytu byt 2+1 po nedávné rekonstrukci ve 2. podlaží v klidné části Vršovic.

Byt je na perfektní dopravní dostupnosti - nachází se 5 minut pěší chůze od zastávky metra A Strašnická a minutu od zastávky tramvaje Průběžná, ze které jezdí tramvajové linky 2,6,7,11,13,14,16,19,22,26,36 a noční linky. Dále přímo před domem zastávka autobusu Pod Rapidem, na které staví linka 175 (15 min na Florenc).

V okolí je veškerá občanská vybavenost - potraviny (Albert 150m), hospody, restaurace, nákupní centrum Eden 2 zastávky tramvají, plavecký stadion, sportovní areál. V pěší dostupnosti také několik mateřských škol, základní škola, střední škola, 3. lékařská fakulta UK. Přímo před domem je park s dětským hřištěm a dům se nachází hned vedle klidné vilové čtvrti, kterou se také dostanete na metro Strašnická.

V obou pokojích bytu jsou parkety. V menším pokoji (ložnici) o rozloze cca 16m2 je pěkné francouzské okno s mini-balkonkem (ideální např pro věšení prádla). Obývací pokoj má rozlohu cca 19m2 a je v něm umístěna prostorná šatna skýtající dostatek úložného prostoru, oddělaná posuvnými dveřmi. Všechna okna směřují do klidného dvorku plného zeleně a díky orientaci na jihozápad je celý byt příjemně světlý po celý den.

Kuchyň o rozloze cca 11m2 je vybavena moderní kuchyňskou linkou, varnou deskou, myčkou nádobí, horkovzdušnou troubou, mikrovlnkou a prostornou lednicí s mrazákem. V bytě je dostatek úložných prostor - kromě oddělené šatny s vysokými regály a závěsy na ramínka se nachází v předsíni další dvě velké šatní skříně. V domě je k dispozici kolárna/kočárkárna.

Byt je částečně vybaven (postel, noční stolky, gauč, skříně, vybavení šatny, pracovní stůl, pračka a kuchyňské spotřebiče).

Elektřina a plyn (využívaný pouze pro plynovou varnou desku) budou převedeny na nájemníky (el. běžné zálohy pro 2 os. cca 1000 Kč, plyn cca 300 Kč), zálohy za vodu, otop a společné prostory 4000 Kč/2 os. budou vyúčtovávány dle skutečné spotřeby.

Byt je ideální pro páry, rodiny i studenty. Hledáme ideálně dlouhodobého nájemníka/nájemníky, kteří se budou k bytu chovat šetrně. V bytě je zákaz kouření.

Byt je volný od 11. září.

Sunny 2-bedroom apartment with a separate kitchen after recent renovation on the 2nd floor in a quiet part of Vršovice.

The apartment features a perfect transport accessibility - stop of metro A Strasnicka is just 5 mins walk away and a tram stop Průběžná (trams 2,6,7,11,13,14,16,19,22,26,36 and night lines) just 1 minute away. Right in front of the house there is a bus stop Pod Rapidem (BUS 175, 15 min to Florenc).

In the vicinity there are all civic amenities - groceries (Albert 150m), pubs, restaurants, shopping center Eden 2 tram stops, swimming stadium, sports complex. Within walking distance also several kindergartens, primary school, secondary school, 3rd medical faculty of Charles University. Directly in front of the house is a park with a playground for children and the house is located next to a quiet residential area, by which you can also reach the metro Strasnicka.

The smaller room (bedroom) of about 16m2 has a nice French window with a mini-balcony (ideal for hanging laundry, for example). The living room has an area of about 19m2 and there is a walk-in closet with plenty of storage space, separated by sliding doors. All windows face the quiet courtyard full of greenery and thanks to the orientation to the south-west the whole apartment is pleasantly bright throughout the day.

The kitchen of about 11m2 is equipped with a modern kitchen unit, gas stove, dishwasher, hot air oven, microwave and a spacious fridge with freezer. There is plenty of storage space in the apartment - in addition to a separate dressing room with high shelves, there are two more wardrobes in the hallway. There is a convenient communal storage area in the building (suitable for bike/baby carriage).

The apartment is partially furnished (bed, bedside tables, couch, wardrobes, wardrobe equipment, work desk, washing machine and kitchen appliances).

Electricity and gas will be transferred to the tenants (electricity for 2 persons approx. 1000 CZK, gas approx. 300 CZK), charges for water, heating and common areas 4000 CZK/2 persons will be billed according to actual consumption.

The apartment is ideal for couples, families and students. We are ideally looking for long-term tenant(s) who will treat the apartment with respect. The apartment is non-smoking.

The apartment is available from 11th September.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu727978
Dispozice2+1
Dostupné od11. 9. 2022
Podlaží2
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha61
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 0 minut pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDPod Rapidem
🚶 0 m (0 min)
PoštaPraha 105
🚶 723 m (9 min)
ObchodMaso Jakub
🚶 308 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚶 635 m (8 min)
RestauraceAo Xiang
🚶 87 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 201 m (2 min)
ŠkolaZákladní škola speciální Starostrašnická
🚶 665 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola Omská
🚶 523 m (6 min)
SportovištěGutovka
🚶 655 m (8 min)
Hřiště
🚶 237 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.