Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 94 m² bez realitkyPočernická, Praha - Malešice

Počernická, Praha - MalešiceVýtah
Cena15 625 607 Kč

Tato nemovitost již od 66 267 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Green Port Strašnice

Praha 10 Strašnice, mezi ulicemi Počernická a Nad Vodovodem

4+kk 94,2 m2 s lodžií 7,6 m2 v 6. nadzemním podlaží

V ceně: DPH, sklep, řízené větrání s rekuperací tepla, aplikace na ovládání topení a vzduchotechniky, příprava na předokenní žaluzie, nadstandardní dlažba a obklady, dřevěné podlahy. Lze dokoupit garážové stání.

Nastěhování: Možné ihned. Zkolaudováno v červnu.

Orientace bytu: JV

Popis bytu: Byt s lodžií, impozantním výhledem a dispozicí 4+kk je situován v 6. podlaží nového rezidenčního projektu Green Port. Dominantou interiéru je obývací pokoj o velikosti 33,8 m2 s kuchyňskou linkou a přístupem na lodžii. K bytu náleží tři pokoje o velikostech 13,4 m2, 10,4 m2 a 10,5 m2, přičemž z ložnice je také přístup na lodžii. V bytě se nachází prostorná koupelna s vanou, sprchovým koutem a dvěma oddělenými toaletami. Vše řešeno nadstandardními obklady a dlažbou. V rámci dispozičních řešení se myslelo také na dostatek úložných prostor, které lze maximálně využít ve vstupní hale (předsíni) a v praktické komoře. V obývacím pokoji, chodbě a ložnici je dřevěná podlaha. V ostatních místnostech je vysoce kvalitní dlažba. Byt je připraven k nastěhování a je nadstandardně vybaven. Jedná se o jeden z posledních dvou bytů v projektu, který je jinak již zcela vyprodán.

Okolí: V pěší vzdálenosti se nachází zastávka autobusů a tramvají. Pouze za 3 min. se přepravíte na metro A Želivského. V centru města se ocitnete do pár minut. Velkým pozitivem projektu je nedaleký, nedávno zrekonstruovaný Malešický park, který je vhodný k odpočinku a volnočasovým aktivitám. V okolí se také nachází škola, školka, restaurace, sportovní areál a obchody.

Výhody projektu: Jedná se o energeticky pasivní projekt, který šetří náklady za energie, a zároveň poskytuje zdravé prostředí pro Vaše bydlení, vhodné i pro alergiky. Domy jsou obklopené zelení společných prostor a nachází se zde klidné atrium s relaxačními prvky. K dispozici je kočárkárna, kolárna, nadstandardní řešení určené pro cyklisty a příprava pro instalaci nabíjecích stanic pro elektromobily u parkovacích stání.

Rezidenční soubor: 156 bytů a 8 komerčních jednotek

Proč právě JRD: Naše společnost staví ekologické stavby šetrné k životnímu prostředí. Díky moderním technologiím a řízenému větrání s rekuperací tepla bude ve Vašem bydlení neustále čerstvý vzduch a zároveň nedojde ke ztrátě tepla. Společnost klade velký důraz na komfort a zdravé bydlení: čistý vzduch, ticho, tepelná pohoda, kvalitní návrh osvětlení, ohleduplnost k životnímu prostředí, důmyslné řešení interiérů, zdravé materiály, komunitu obyvatel a okolí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu728130
Dispozice4+kk
Dostupné od30. 10. 2022
Podlaží6
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha94
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
Výtah
Lodžie

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.