Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 69 m² bez realitkyHoráčkova, Praha - Krč

Horáčkova, Praha - KrčMHD 1 minuta pěšky • Výtah • Sklep 2 m² • Lodžie 7 m²
Cena8 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 006 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Krásný světlý a velmi klidný byt po kompletní rekonstrukci v plně revitalizovaném domě v žádané lokalitě s výjimečným výhledem na historickou Prahu a moderní zástavbu V Tower a Arkády Pankrác. Plná občanská vybavenost a zároveň bydlení v klidu a zeleni.

!Neplatíte provizi RK a ušetříte si čas, peníze i nervy při renovaci!

Bytová jednotka 3+kk (62 m²) se zasklenou lodžií s posuvnými panely (7 m²) je po rozsáhlé rekonstrukci s velmi praktickou změnou dispozice na moderní otevřený koncept obývací a kuchyňské části (24 m²) se vstupem na lodžii, dvě neprůchozí ložnice a radikálním zvětšením vstupních prostor bytu, koupelny s vanou a samostatného WC. K dispozici je i praktická komora (2m²) přímo na chodbě naproti vstupním dveřím.

Renovace byla vedena v citlivém duchu s použitím vysoce kvalitních materiálů, včetně nových štuků, stropů a SDK příček. Jsou zde položeny dřevěné dubové parkety, instalovány obložkové dveře a v koupelně a na WC jsou velkoformátové elegantní obklady a krásná dlažba v retro stylu. Nová sanita a příprava na pračku a sušičku je samozřejmostí. Výměnou prošla všechna okna a vstupní dveře.

Významnou součástí rekonstrukce jsou nové elektrické rozvody s navýšením příkonu u dodavatele el. proudu. Revizní správa je samozřejmě k dispozici.

Bytová jednotka má přípravu na kuchyňskou linku, kterou si nový majitel může zařídit dle svého vkusu a potřeb.

Dům je v dobrém stavu - nová okna, měřiče vody, zateplení, nový výtah. V budoucnu se připravuje instalace nových video zvonků a součástí prodeje je i podíl na zisku z pronájmu střešních antén na domě. SVJ hospodaří řádně a s úsporami.

U domu je školka, základní škola, pošta, OC Arkády Pankrác a stanice metra Pankrác. Poliklinika Budějovická je vzdálena jen jednu zastávku metrem.

Výborná dostupnost do centra autem i metrem během 10 minut.

Centrální park u domu.

Byt je v osobním vlastnictví, je možné čerpat hypotéku, není vázán žádnými břemeny a je připraven k okamžitému nastěhování.

A beautiful bright and very quiet apartment after renovation in a fully revitalized building in a desirable location with an exceptional view of historic Prague and the modern V Tower and Arkády Pankrác. Full civic amenities and at the same time living in peace and greenery.

!No real estate agent commision fee!

The apartment unit 3+kk (62 m²) with a glazed loggia with sliding panels (7 m²) is after an extensive reconstruction with a very practical change of layout to a large open space of the living and kitchen areas (24 m²) with an entrance to a spacious loggia and a radical enlargement of entrance hall, bathroom with tube and separate toilet. Both bedrooms are separate. There is a practical storage room (2m²) directly in the house corridor opposite the entrance door.

The renovation was carried out carefully using high quality materials, including new stucco, ceilings and walls. Wooden oak parquet floors are laid here, paneled doors are installed, and there are large-format elegant tiles and beautiful retro-style tiles in the bathroom and toilet. New sanitation and preparation for a washer and dryer is a matter of course. All windows and entrance doors were also replaced.

An integral part of the reconstruction are new electrical distributions with an increase in power at the electricity supplier. Audit management is of course available.

The apartment has preparation for a kitchen counter, which the new owner can arrange according to his taste and needs.

The house is in good condition - new windows, water meters, insulation, new elevator. In the future, the installation of new video doorbells is being prepared, and part of the sale is also a share of the profit from the rental of the roof antennas on the house. SVJ manages properly and with savings.

A kindergarten, elementary school, post office, Shopping mall Arkády Pankrác and Pankrác metro station are within walking distance. Policlinic Budějovická is only one metro stop away.

Travel duration to the city center by car/metro is within 10 minutes.

The apartment is privately owned, it is possible to take out a mortgage, it is not bound by any encumbrances and is ready for immediate occupancy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu728269
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 1. 2023
Podlaží7
PENBC
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »
Plocha69
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyPanel
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 2 m²
Výtah
Lodžie 7 m²
MHD 1 minuta pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDSídliště Pankrác
🚶 119 m (1 min)
PoštaPraha 4
🚶 598 m (7 min)
ObchodŘeznictví Křeček
🚶 56 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 427 m (5 min)
RestauraceRestaurant Peking
🚶 66 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 513 m (6 min)
Škola
🚶 299 m (4 min)
Mateřská školaSMŠ Horáčkova
🚶 305 m (4 min)
Sportoviště
🚶 249 m (3 min)
Hřiště
🚶 56 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.