Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 72 m² bez realitkyJihlavská, Praha - Michle

Jihlavská, Praha - MichleMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování
Cena8 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 38 126 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím na prodej byt s golfovou jamkou o dispozici 3kk. Jednotka je v osobním vlastnictví a velikosti 72 m2 v lokalitě Praha 4 – Michle. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí cihlového domu. Dům je velmi dobře udržovaný a nachází v klidné lokalitě s výhledem do zeleně a okolní zástavbu jen 5 minut pěšky u metra C Budějovická.

Byt je kompletně zařízený a nábytek je součástí kupní ceny. Na jižní straně bytu se nachází dvě ložnice a na sever je obývací pokoj s jídelnou a odděleným kuchyňským koutem. V koupelně je vana. Samostatné WC v oddělené místnosti. Nově instalovaná plastová okna dobře izolují od vnějšího hluku a zároveň máte pěkný výhled do zeleně. Kuchyň je vybavena všemi pro dnešní dobu nezbytnými spotřebiči. (lednice, trouba, sporák, myčka). Podlahu pokrývá plovoucí podlaha a dlažba. Okna obou ložnic směřují na jih, z obýváku a jídelny na sever. Byt je světlý a velmi útulný, vhodný pro klidný rodinný život v Praze s veškerou občanskou vybaveností v dochozí vzdálenosti a výbornou dopravní dostupností. Parkování je možné pouze na ulici před domem na modrých parkovacích zónách. Počet parkovacích míst je dostatečné.

Provoz jednotky je na dnešní dobu levný. Měsíční náklady jsou 5-6 tisíc korun při plné obsazenosti jednotky. Topení a teplá voda je ústřední. V celém domě jsou nová plastová okna a dům je kompletně zateplený z roku 2019.

Byt je ideální pro rodinu s dětmi nebo pro páry, co potřebují pracovnu nebo hostinský pokoj. Jako investiční je byt velmi vhodný a výborně se pronajímá. Byt byl pronajímán v roce 2020 -2022 za 25.000 Kč měsíčně. V bytě je aktuálně bonitní a platící nájemce. Nájemní smlouvu lze převzít nebo jí lze vypovědět s 3 měsíční výpovědní lhůtou.

Okolí

Veškerá občanská vybavenost se nachází do 10 min. pěšky. V okolí je bezpočet restaurací, kaváren a obchodů. Poliklinika Budějovická a nákupní centrum DBK je vzdálené pouze 5 minut pěšky. Bytové domy jsou starší zástavby s množstvím zeleně mezi domy, dostatkem parkovacích míst a jen kousek od centra všeho dění. Na Vyšehrad, který je velmi vyhledávanou lokalitou pro svou klidnou parkovou atmosféru, se dostanete za 10 min. metrem. Stanice metra C Budějovická (5. min pěšky) velmi ocení všichni obyvatelé i nájemci bytu.

Více informací na osobní prohlídce.

Těším se na Vaši návštěvu.

Cena 8.990.000 Kč

I offer for sale an apartment with a golf hole, available 3 kk. The unit is privately owned and has a size of 72 m2 in the Prague 4 - Michle location. The apartment is located on the raised ground floor of a brick house. The house is very well maintained and is located in a quiet location with a view of the greenery and surrounding buildings, just a 5-minute walk from metro station C Budějovická.

The apartment is fully furnished and the furniture is included in the purchase price. On the south side of the apartment there are two bedrooms, and to the north there is a living room with a dining room and a separate kitchenette. The bathroom has a bathtub. Separate toilet in a separate room. The newly installed plastic windows insulate well from external noise and at the same time you have a nice view of the greenery. The kitchen is equipped with all the necessary appliances for today. (fridge, oven, stove, dishwasher). The floor is covered by a floating floor and tiles. The windows of both bedrooms face south, the living room and dining room face north. The apartment is bright and very cozy, suitable for a quiet family life in Prague with all amenities within walking distance and excellent transport links. Parking is only possible on the street in front of the house in blue parking zones. The number of parking spaces is sufficient.

The operation of the unit is cheap for today. Monthly costs are 5-6 thousand crowns when the unit is fully occupied. Heating and hot water is central. The whole house has new plastic windows and the house is completely insulated from 2019.

The apartment is ideal for a family with children or for couples who need an office or guest room. As an investment, the apartment is very suitable and rents out very well. The apartment was rented in 2020-2022 for CZK 25,000 per month. There is currently a creditworthy and paying tenant in the apartment. The lease can be taken over or terminated with 3 months' notice.

Surroundings

All amenities are located within 10 min. on foot. There are countless restaurants, cafes and shops in the vicinity. The Budějovická Polyclinic and the DBK shopping center are only a 5-minute walk away. The apartment buildings are older buildings with lots of greenery between the houses, plenty of parking spaces and just a short distance from the center of all the action. You can reach Vyšehrad, which is a very popular location for its peaceful park atmosphere, in 10 minutes. by subway. Metro station C Budějovická (5 minutes on foot) will be greatly appreciated by all residents and tenants of the apartment.

More information on a personal tour.

I look forward to your visit.

Price CZK 8.990.000 CZK

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu728549
Dispozice3+kk
Dostupné od3. 8. 2022
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RizikaPrověřit »
Užitná plocha72
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 4 minuty pěšky
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDPoliklinika Budějovická
🚶 370 m (4 min)
PoštaPraha 46
🚶 682 m (8 min)
Obchodřeznictví
🚶 369 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 391 m (5 min)
RestauraceProglas
🚶 120 m (1 min)
LékárnaPharmacentrum DBK
🚶 395 m (5 min)
ŠkolaGymnázium Budějovická
🚶 282 m (3 min)
Mateřská školaEliáš
🚶 506 m (6 min)
SportovištěTC LTC Praha
🚶 592 m (7 min)
Hřiště
🚶 218 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.