Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 32 m² bez realitkySvatošových, Praha - Vysočany

Svatošových, Praha - VysočanyMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby2 630 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu od přímého vlastníka (neplatíte žádnou provizi) nový byt o dispozici 1+kk, nacházející se v nově vybudovaném komplexu Čtvrť Emila Kolbena v prestižní lokalitě - Praha 9 - Vysočany.

Nový byt 1+kk o celkové výměře 32 m2 se nachází v 3. NP a náleží k němu sklep. Jednotka disponuje prostorným obývacím pokojem, vybaveným novou značkovou nadstandardní vestavěnou kuchyňskou linkou Hanák včetně kvalitních spotřebičů. Koupelna má vanu, pračku a je spojená s WC.

Předsíň nabízí instalovanou šatní skříň (dostatek úložných prostor). V bytě je položena plovoucí laminátová podlaha, předností jsou též kvalitní plastová okna a bezpečnostní dveře. Byt se pronajímá částečně zařízen.

Moderní bytový komplex se nachází v těsné blízkosti řeky Rokytky (přímo u metra Kolbenova/ Vysočanská). V první etapě Čtvrti Emila Kolbena vzniklo 133 bytových jednotek, s vysokými standardy vnitřního zařízení. Celý objekt působí velmi atraktivně a útulně, nachází se v blízkosti centra a zároveň nabízí harmonické podmínky pro bydlení v blízkosti přírody, je opravdovou ukázkou pohodlného bydlení v širším centru Prahy. Rezidence umožňuje nerušenou relaxaci a klid, který zajistí unikátní park ve vnitrobloku. Bytový komplex je zabezpečen kamerovým systémem.

V blízkosti projektu se nachází tramvajová zastávka a stanice metra B - Vysočanská a Kolbenova. Veškerou občanskou vybavenost najdete hned v okolí (docházkové vzdálenosti) bytového komplexu – Poliklinika Vysočany, obchodní centrum Fénix, Galerie Harfa, rozmanitá nabídka obchodů, školy a školky.

O správu a technický servis této nemovitosti se stará zkušený tým VESSAN Facility. Za pronájem a správu neplatíte žádnou provizi. Svým nájemníkům dlouhá léta garantujeme bezstarostný pronájem po celou dobu trvání smlouvy a technickou podporu (přehled o platbách, transparentní a férové vyúčtování služeb, prodloužení smlouvy, zajištění oprav).

Je vhodný pro toho, kdo hledá klidné a tiché bydlení v centru města, kde je vše blízko a na dosah. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu728758
Dispozice1+kk
Dostupné od5. 8. 2022
Podlaží3
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha32
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty autem
Sklep

V okolí nemovitosti najdete

MHDKolbenova
🚶 448 m (5 min)
PoštaPraha 93
🚘 1 705 m (3 min)
ObchodAsijské potraviny
🚶 480 m (6 min)
BankaČSOB
🚘 1 688 m (3 min)
Restauracehttps://www.stazionefelicita.cz/
🚶 559 m (7 min)
LékárnaLékárna WPK
🚘 3 517 m (6 min)
Škola
🚘 1 466 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 1 992 m (5 min)
SportovištěBilliard klub Kolbenka
🚶 281 m (3 min)
Hřiště
🚶 129 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.