Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 126 m² bez realitkyJednosměrná, Kamenice - Štiřín, Středočeský kraj

Jednosměrná, Kamenice - Štiřín, Středočeský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování
Cena8 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 37 532 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nádherný prostorný byt v OV v 1.nadzemním podlaží. Byt je zařízen kompletní kuchyňskou linkou se zabudovanými spotřebiči Bosch, koupelna vč. koupelnového nábytku, ložnice je vybavena na míru vyrobenou šatní skříní. Veškeré místnosti jsou velmi světlé díky orientaci oken na východ a západ. Ze všech oken je výhled do zeleně. Okna jsou plastová dvojskla a střešní okna Velux jsou dřevěná. Topení a ohřev TUV je řešeno plynovým kotlem se zásobníkovým ohřívačem a teplovodní systém je s nuceným oběhem osazeným otopnými tělesy. Díky nadstandardní izolaci je vytápění velmi úsporné. Byt je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci. K bytu patří půda a velké sklepní prostory. K bytu je též 400 m2 velká zahrada. Parkování je na vlastním pozemku na který je přístup přes dálkově ovládaná vrata. Obec Kamenice disponuje veškerou občanskou vybaveností - školy, školky, lékaři, lékárna, obchody (Lidl, Tesco, Billa), restaurace a výborná dostupnost Prahy díky MHD. Bližší info na tel.č. 602203242.

Beautiful spacious apartment in public housing on the 1st floor. The apartment is furnished with a complete kitchen with built-in Bosch appliances, bathroom incl. bathroom furniture, the bedroom is equipped with a custom-made wardrobe. All rooms are very bright thanks to the orientation of the windows to the east and west. All windows have a view of the greenery. The windows are double-glazed plastic and the Velux skylights are wooden. Heating and DHW heating is provided by a gas boiler with a storage heater, and the hot water system is with forced circulation fitted with heating elements. Thanks to superior insulation, heating is very economical. The apartment is connected to public water supply and sewerage. The apartment includes an attic and a large cellar. The apartment also has a 400 m2 large garden. Parking is on its own lot, which is accessed via a remote-controlled gate. The village of Kamenice has all civic amenities - schools, kindergartens, doctors, a pharmacy, shops (Lidl, Tesco, Billa), restaurants and excellent accessibility to Prague thanks to public transport.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu728901
Dispozice3+kk
Dostupné od7. 8. 2022
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha126
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Lodžie
MHD 2 minuty pěšky
Sklep
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDKamenice, Nová Hospoda
🚶 202 m (2 min)
PoštaKamenice
🚶 169 m (2 min)
ObchodBilla
🚶 744 m (9 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 10 409 m (14 min)
RestauraceAtis
🚘 2 701 m (4 min)
LékárnaLékárna Alba
🚶 550 m (7 min)
ŠkolaZákladná škola Olešovice
🚶 789 m (9 min)
Mateřská školaMŠ Pastelka
🚘 4 831 m (7 min)
SportovištěSK Dařbož
🚘 6 535 m (9 min)
Hřiště
🚘 2 494 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.