Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 712 m² bez realitkyLestkov - Stan u Lestkova, Plzeňský kraj

Lestkov - Stan u Lestkova, Plzeňský kraj
Cena12 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 52 969 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dobrý den, nabízím k prodeji jedinečnou, do budoucna zcela soběstačnou, nemovitost na překrásném místě v obci Stan u Lestkova. Jedná se o statek se zastavěnou plochou 712m2 a pozemky o celkové ploše 2487m2. Statek tvoří hlavní budova, chlévy, stodola a stáje.

Celá usedlost má kompletně novou střechu četně věnců, nové nebo repasované krovy, plechovou střechu Satjam, nová střešní okna, nové klempířské prvky. Voda je z vlastní studny a vrtu (pitná). Dešťová voda svedena do dvou jímek (Columbus 6500) instalovaných v zemi. Vytápění hl.budovy je tepelným čerpadlem a krbem s výměníkem. V celém objektu jsou nové rozvody elektra, vody a kanalizace. Internet (Wi-Fi), topení lze ovládat na dálku přes chytrý telefon.

Celá rekonstrukce byla směřována ke kompletní soběstačnosti objektu. Firma Regulus, která instalovala tepelné čerpadlo nabízí kompletní řešení energetické nezávislosti instalací fotovoltaické elektrárny.

Hlavní budova je rozdělena vjezdem do dvora na dvě části. Levá část a celé 1. patro prošly náročnou rekonstrukcí. V přízemí naleznete krásný obývák s klenutými stropy, nově vybudovanou pecí a dvěma krby. Jeden s výměníkem a druhý na vaření v případě výpadku proudu. Dále je zde nová kuchyňská linka a nová koupelna. Na podlaze je třívrstvá dubová dřevěná podlaha, v chodbě a v koupelně je dlažba. Přízemí pravé části hlavní budovy zůstalo původní (pokoj 1+1). V celé budově jsou nová sedmi-komorová plastová okna. Ve druhém patře se nachází 5 pokojů, 2 koupelny a technická místnost. Podlahová krytina jsou lakovaná prkna ze sibiřského modřínu, dveře a zárubně jsou smrkové.

Podlaha v podkrovní byla zaizolována a položena pochozí podlaha pro budoucí využití. Větší část hlavní budovy je podsklepená, stav je původní.

V budově stájí se nachází velkorysý otevřený krb, příprava vody, kanalizace, elektra a započatá výstavba koupelny s WC. Nabízí se možnost využít tento prostor jako restauraci. Podkroví stájí je zateplené a připraveno k vestavbě apartmánů nebo pěstírny. Veškeré nové instalace jsou pro to nadimenzovány.

Prostory chlévů byly vyklizeny, podlaha srovnána. Připravena voda a kanalizace pro případné vybudování wellness.

Obrovská stodola má zdravé suché dřevo, možnost využití jako sklad. Nyní se zde skladuje dřevo na topení, které je součástí prodeje.

Na zahradě byly nově vysázeny ovocné stromy a ponechány staré, které rodily.

Prodej je přímo od majitele. Nemovitost se prodává s veškerým vybavením. Možnost se ihned nastěhovat.

O zprostředkování prodeje přes realitní kancelář nemám zájem. Děkuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu728913
DispoziceOstatní
Plocha pozemku2 487
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha712
Dostupné od7. 8. 2022
StavDobrý
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 9 minut autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚘 4 969 m (9 min)
PoštaLestkov
🚘 3 587 m (4 min)
Obchod
🚘 3 699 m (4 min)
Restaurace
🚘 7 875 m (15 min)
LékárnaNa Poliklinice
🚘 10 521 m (11 min)
Hřiště
🚘 4 065 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.