Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyLohniského, Praha - Hlubočepy

Lohniského, Praha - HlubočepyMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Prostorný byt po celkové rekonstrukci o dispozici 3+1 s výhledem do Prokopského údolí. Součástí bytu je balkon a sklep. Volný od října 2022. Možné pronajmout bez alebo s vybavením, dle dohody.

Jednotka se nachází v 5. podlaží panelového domu s výtahem. Orientace je východ-západ. Prostorná ložnice s balkonem a výhledem na zrevitalizované Chaplinovo náměstí má orientaci na východ. Další nepruchozí pokoj je pro děti. V koupelně je WC a luxusní sprchový kout, pračka. V kuchyni budete moci využívat kvalitní spotřebiče jako elektrickou pečící troubu, varnou desku (indukce), myčku, lednici s mrazákem, mikrovlnka a digestoř. Z pohodlí obývacího pokoje se můžete dívat na překrásné západy slunce.

Ve všech pokojích jsou položeny velmi kvalitní plovoucí podlahy, v kuchyni, na chodbě, koupelně, WC je kameninová dlažba. V celém bytě jsou plastová okna. Úložný prostor je v bytě nadstandardní, kromě vestavěné skříně na míru v chodbě + veliká skříň v ložnici a dětském pokoji, budete mít k dispozici ještě extra prostory na chodbě. V suterénu domu se nachází ještě sklep o velikosti 2 m2.

V okolí veškerá občanská vybavenost (Billa, školy, školky, poliklinika, pošta, restaurace, Prokopské údolí na procházky, přímo u domu dětské hřiště) a skvělá dopravní dostupnost do centra Prahy (tram 2min), parkování na modrých zónách, dům je ve velice klidné slepé ulici.

Celý dům vypadá dobře, díky velkým oknům proniká do společných prostor hodně denního světla, což je u panelových domů sepíše výjimka. V minulosti byl vyměněn výtah.

Kousek od domu je tramvajová zastávka Chaplinovo náměstí, ze které se za několik minut dostanete na zastávku metra Smíchovské nádraží nebo Anděl. Jinak vám na Barrandově bude jen těžko něco chybět. Minutu chůzí z bytu je školka i základní škola. Kousek je to také do obchodů Billa, Lidl nebo Albert. V okolí je rovněž poliklinika, lékárny, sportoviště, aquapark, skvělá plzeňská restaurace, kavárny, kostel a mnoho dalšího. Perfektní je i napojení na pražský okruh vedoucí na letiště a také dálnice směr Plzeň, Karlovy Vary nebo Strakonice.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu728962
Dispozice3+1
Dostupné od1. 10. 2022
Podlaží5
PENBG
Plocha70
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
Sklep
MHD 1 minuta pěšky
Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 76 m (1 min)
PoštaPraha 52
🚶 231 m (3 min)
ObchodBilla
🚶 119 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚶 145 m (2 min)
RestauracePlzeňský restaurant Kamera
🚶 132 m (2 min)
LékárnaZAMZAM
🚶 179 m (2 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Barrandov
🚶 230 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Praha 5, Lohniského
🚶 215 m (3 min)
SportovištěX3M Aréna Barrandov
🚶 573 m (7 min)
Hřiště
🚶 274 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.