Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyUrešova, Praha - Kunratice

Rezervováno
Urešova, Praha - KunraticeŠkola 5 minut pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 6 m² • Sklep 5 m²
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Nabízíme k pronájmu zařízený byt 2+kk s výhledem do okolí, který je situovaný ve 4. patře s výtahem a společnou kolárnou a zahradou pouze pro nájemníky. Budova stojí v klidné čtvrti Prahy 4 – Kunraticích. Lokalita nabízí širokou občanskou vybavenost, sportovní areál a dětská hřiště. Obchodní centrum (Westfield) Chodov a stanice metra C-Chodov jsou v dosahu 15 min chůze nebo 2 min busem (autobusová zastávka 150 metrů od domu, denní i noční spoje). Kunratický les 100 metrů.

Byt tvoří obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní (nová velká samostatná lednice s mrazákem není na foto) a vstupem na balkon, ložnice se skříněmi a dvěma postelemi, koupelna s vanou a toaletou, vstupní hala a sklep. Uzamykatelné garážové stání je k dispozici v suterénu domu (není v ceně).

Koberce, dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, žaluzie, ústřední topení, sklokeramická deska, digestoř, pračka. Možnost kabelového připojení UPC.

Upřednostňujeme pracující či studenty, nekuřáky bez zvířat.

Nájem 19.000 Kč + zúčtovatelné zálohy na společné domovní služby, vytápění, spotřebu vody, energie a svoz odpadu 5.000 Kč měsíčně. Vratná kauce činí jeden měsíční nájem se zálohami, tedy: 24.000 Kč.

We offer a furnished apartment 2+kk for rent with a nice view of the surroundings, situated on the 4th floor with an elevator and a shared bicycle room and garden only for residents. The building is located in a quiet quarter of Prague 4 - Kunratice. The location offers a wide range of community amenities, sports facilities and playgrounds. Shopping center (Westfield) Chodov and metro station C-Chodov are 15 minutes walk or 2 minutes by bus (stop 150 meters from the house, day and night connections). Kunratice forest is within 100 meters.

The apartment consists of a living room with a fully furnished kitchen and access to a balcony, a bedroom with wardrobes and two beds, a bathroom with a bathtub and a toilet, an entrance hall and a cellar. A lockable garage space is available on the underground floor of the house (not included in the price).

Carpets, tiles, security entrance door, blinds, central heating, ceramic hob, (kitchen) extractor hood, washing machine. Possibility of UPC cable connection.

We prefer non-smokers without animals.

Monthly rent CZK 19,000 + advanced deposit for common house services, heating, water consumption and waste collection CZK 5,000 per month (the advance deposits are cleared regularly when expense reports are received). The refundable deposit is one month's rent with advances, i.e.: CZK 24,000.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu729104
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2023
Podlaží4
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní
Plocha48
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 6 m²
Parkování
MHD 1 minuta autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Kunratického lesa
🚶 634 m (8 min)
PoštaPraha 414
🚘 1 913 m (7 min)
ObchodPotraviny
🚶 221 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 389 m (4 min)
RestauraceCafé Zátiší
🚶 282 m (3 min)
LékárnaLékárna Flora
🚶 235 m (3 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola Jižní Město
🚶 480 m (6 min)
Mateřská školaPlay Wisely
🚶 251 m (3 min)
SportovištěFitness Star
🚶 711 m (9 min)
Hřiště
🚶 122 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.