Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 218 m² bez realitkyLažany, Morašice - Lažany u Litomyšle, Pardubický kraj

Lažany, Morašice - Lažany u Litomyšle, Pardubický kraj
Cena990 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 393 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


 Venkovské stavení k dostavbě. Prodej původního statku se započatou rekonstrukcí. Objekt je zděný (kámen, cihla pálená) s novou střechou, bleskovodem a klempířskými prvky. Vnitřní dispozice: v podzemí starobylý jenoprostorový sklep s valenou klenbou. 1.NP - vstup, klenutá chodba, 2 velké místnosti obojí s klasickým trámovým stropem, prostorná třetí místnost a hospodářská část s klenutými stropy, schody do 2.NP - chodba, otevřený plán, schody do 3.NP – volný půdní prostor. 218 m2 zastavěná plocha, 1181 m2 nádvoří, 386+248 m2 zahrada, 87 m2 ostatní plocha. Elektro, voda a plyn přívody v místě.

An original Czech farmhouse intended for renovation. The building dates back to late 19th century and is build of stone and brick. Some elements have already been renovated including the roof and gutters. Lay-out: entrance hall with arched ceiling, three large rooms at the front of the house, a large L-shaped room with vaulted ceilings at the back of the house, entrance to an underground cellar, stairwell to first floor, similar layout to ground floor, stairwell to large open plan attic. 218 m2 built up area, 1181 m2 courtyard, 386+248 m2 garden, 87 m2 other.

Electricity, water and gas meters in place.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu7294
DispoziceOstatní
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha218
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.