Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 71 m² bez realitky

Praha - BohniceŠkola 8 minut pěšky • Částečně vybaveno • Balkón • Sklep

Cena8 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 38 914 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,69 %.


K prodeji nabízím moderní byt 3+kk s velkým balkonem, který prošel kompletní a nákladnou rekonstrukcí.

V bytě jsem předělal vše, na co si jen můžete při kompletní rekonstrukci pomyslet. Začal jsem vybouráním jádra a vystavěním prostornější koupelny a samostatné toalety. Dále jsem pokračoval vybouráním všech příček a vystavěním zcela nových. Následně jsem předělal rozvody vody, elektřiny, plynu a osadil nové zásuvky a vypínače ve všech místnostech. Pokračoval jsem vyrovnáním podlah a zbudováním sádrokartonových stropů v celém bytě. Také jsem kompletně vyměnili všechny dveře za nové obložkové zárubně. Pokojové dveře jsou osazené mléčným sklem a to včetně speciálních zásuvných dveří do zděného pouzdra mezi obývacím pokojem a chodbou. Tyto zásuvné dveře prakticky zvětšují a prosvětlují celý prostor bytu. Nové jsou i vstupní dveře, které jsou protipožární, bezpečnostní s osmi čepy.

Pro podlahy v obývacím pokoji, kuchyni a chodbě jsem vybral jednotný design vinylové podlahy. V pokojích je koberec pro hřejivý pocit těchto dvou místností. Moderní koupelna s vanou a skleněnou zástěnou nabízí prostor i pro pračku. Při vybavení koupelny jsem kladl důraz na vysokou kvalitu použité dlažby a baterií. Ty jsou od značky RAF.

Kuchyně je velmi prostorná a rozdělena do dvou částí včetně velkorysých úložných prostor. Pracovní deska plně vyhovuje svou délkou pro použití veškerých kuchyňských spotřebičů. Při vybavení kuchyně jsem také kladl důraz na kvalitu a je tedy vybavena spotřebiči SIEMENS. Myčka se speciálním patrem pro příbory a šířkou 60cm, elektrická horkovzdušná trouba, plynová deska s litinovými rošty a skrytá podvěsná digestoř s přímým odvodem par a dvěma motory. Dřezová baterie je od značky GROHE.

Chodba bytu je vybavena na míru vyrobeným botníkem včetně úložné skříně a věšáku s mléčným sklem v designu okolních dveří. Dále na chodbě naleznete malou místnost, která momentálně slouží jako komora pro sportovní vybavení.

Tento světlý a prostorný byt je orientován na 2 světové strany. Obývací část s kuchyní a balkonem je na jih a ložnice s druhým pokojem na sever. Balkon s výhledem do zeleně, kde není žádná silnice je velmi uklidňující a vybízí k relaxaci. Byt se nachází ve třetím nadzemním patře čtyř vchodového a pouze čtyřpatrového panelového domu. V přízemí u vstupních dveří se nachází velmi prostorná kočárkárna pro uložení kol, kočárků apod. K bytu také náleží dvě sklepní kóje v suterénu domu. Celé okolí tohoto bytu je ideální kombinací občanské vybavenosti. V blízkosti se nachází obchodní a kulturní centrum Krakov. Tři zastávky MHD v dosahu od 150-300m. V okolí je také mnoho škol a školek. Dále do 10min. můžete navštívit areál Botanické zahrady a ZOO. Parky, vyhlídky a chráněná krajinná území jsou prakticky v celém okolí. Ideální pro procházky na čerstvém vzduchu v této žádané lokalitě.

Velmi klidná městská část pro nejpohodlnější bydlení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu729586
Dispozice3+kk
Dostupné od11. 8. 2022
Podlaží4
Typ budovyPanel
VytápěníÚstřední
Plocha71
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 4 minuty autem
Sklep

Bezrealitky Hypotéka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDPísečná
🚶 667 m (8 min)
Pošta
🚘 2 502 m (7 min)
ObchodPotraviny Šutka
🚶 824 m (10 min)
BankaUniCredit Bank
🚘 1 817 m (5 min)
RestauraceClub Troja
🚶 708 m (8 min)
Lékárna
🚶 776 m (9 min)
ŠkolaZŠ Hovorčovická
🚶 728 m (9 min)
Mateřská škola
🚶 500 m (6 min)
SportovištěSlovan Bohnice
🚶 565 m (7 min)
Hřiště
🚶 33 m (0 min)

Vzdálenost k:
Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google