Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 6+kk • 600 m² bez realitkyLudvíka Podéště, Brno - Stránice, Jihomoravský kraj

Ludvíka Podéště, Brno - Stránice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Pronajmu celou luxusní vilu v Brně-Masarykově čtvrti.Velmi klidná ulice,dům na jejím slepém konci,zahrada přímo sousedí s Wilsonovým lesem (obrovský lesopark,venčení psů,cyklistika...)Rok kolaudace 1979,důkladné opravy 2008.Dvě kuchyně, 3 wc,bidet,1 koupelna s vanou,druhá se sprchou. v 1.podlaží krásný pokoj 40m čtverečních s krbem.Garáž,terasa,3 lodžie.Nejkrásnější čtvrť Brna,do centra trolejbusem 8 minut.Nádherný výhled na kopce,lesy.

Luxury villa for rent - in Brno,Masaryk´s Quarter.Very quiet place, beside forestpark (biking,run for dogs...). House inspection in 1979, reconstruction in 2008. 6 rooms, one of them very large with fireplace. 2 kitchins, 2 bathrooms (one with bidet and shower,the second one with bathtub), 3 WC.Garage,large terrace, 3 loggie.The most beautiful part of Brno city,to the centre by trolley only 8 minutes.Wonderful view-hills and forests.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu72969
Dispozice6+kk
Podlaží3
Plocha600
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.