Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 51 m² bez realitkyKoulova, Praha - Dejvice

Rezervováno
Koulova, Praha - DejviceMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby7 500 Kč
+ Vratná kauce34 000 Kč


Dobrý den, nabízíme k dlouhodobému pronájmu rekonstruovaný 2+1 v klidném domě od arch. Rudolfa Stockara ze 30. let. na dohled od Dejvického divadla, 3min od tramvajové zastávky Zelená, 14min od metra Dejvická. Byt o celkové výměře 51 m2 se nachází v pátém patře s výtahem, k bytu patří sklep. Připravuje se revitalizace přilehlé části vnitrobloku, která nabídne i příjemné stinné místo k odpočinku.

Byt nabízíme částečně vybavený. Ve vstupním prostoru je vestavený botník/skříň, věšák a bezpečnostní vchodové dveře. V kuchyni je lednice, elektrická trouba, indukční sporák, digestoř a mikrovlnná trouba. V ložnici je koberec, vestavěná knihovna a skříně s bohatým úložným prostorem. Součástí obývacího pokoje je pracovní zákoutí s kancelářským stolem, podlaha je parketová. V ložnici a obývacím pokoji jsou kvalitní závěsy šité na míru. V koupelně je rohová vana, umyvadlo, pračka a koupelnový nábytek. Toaleta s umyvadlem je oddělená. V bytě je i další úložný prostor – komora.

Rozvržení bytu i vestavěného nábytku je maximálně praktické, vhodné pro pár příp. pár s malým dítětem. Byt je čerstvě vymalován a uklizen. Cena je 17 000 Kč + 5.500 Kč/2os. nebo cca 7.000/3os. (poplatky, popelnice, teplá a studená voda, topení) + elektřina a internet. Kauce stanovena ve výši dvou měsíčních nájmů. Byt je k nastěhování ihned. Těšíme se na nové nájemníky!

Hello, we’re offering a long-term rental in a renovated 2+1 apartment in a quiet house, designed by architect Rudolf Stockar from the 1930s. The house is within sight of the Dejvický theater, 3 minutes from the Zelená tram stop, 14 minutes from the Dejvická metro. The apartment has a total area of ​​51 m2, and is located on the fourth floor with an elevator, the apartment includes a cellar. The revitalization of the building’s courtyard is being prepared, which will also offer a pleasant shady place to relax.

The apartment is partially furnished, with built-in furniture and storage. In the entrance area there is a security door, a built-in shoe rack/closet, and a hanger rack. The kitchen is equipped with a fridge, electric oven, induction stove, hood fan, and microwave oven. The bedroom has a carpet, a built-in bookcase and wardrobes with plenty of storage space. Part of the living room is a work corner with an office desk, and the floor is parquet. In the bedroom and living room there are quality curtains custom measured for the space. The bathroom has a corner bathtub, sink, washing machine and bathroom furniture. A toilet and small sink are separate from the bathroom. There are also two other storage spaces in the apartment - a closet, and a hidden cubby behind the desk.

The layout of the apartment and the built-in furniture is extremely practical, suitable for a couple or a couple with a small child. The apartment is freshly painted. The price is 17,000 CZK + fees and energy, ready to move in from the second half of August 2022. We are looking forward to new tenants!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu730280
Dispozice2+1
Dostupné od17. 8. 2022
Podlaží5
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha51
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDČínská
🚶 175 m (2 min)
PoštaPraha 6
🚘 1 268 m (3 min)
ObchodPotraviny
🚶 174 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 505 m (6 min)
RestauraceMeilicheng
🚶 210 m (3 min)
LékárnaLékárna Pod sv. Matějem
🚶 127 m (2 min)
ŠkolaZákladní škola a Mateřská škola Antonína Čermáka
🚶 445 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Čínská
🚶 419 m (5 min)
SportovištěÚstav tělesné výchovy a sportu Českého vysokého učení technického
🚶 528 m (6 min)
Hřiště
🚶 386 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.