Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 38 m² bez realitkyNa Palouku, Praha - Strašnice

Na Palouku, Praha - StrašniceMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 6 m²
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce34 000 Kč


Pronajmu světlý, útulný byt s balkónem a krásnym výhledem o velikosti 38m2 v ulici Na Palouku v 5. patře bytového domu. Byt je kompletně vybaven, včetně kuchyňských spotřebičů, TV, pračkou apod. Parkování je možné na vyhrazeném parkovacím stání za závorou, k vjezdu nájemce dostane parkovací kartu. Orientace bytu je na severozápad, balkón je orientován na západní stranu.

V okolí se nachází supermarket Albert, bankomat, restaurace, školka, škola, zastávka tramvaje i autobusu. Metro Želivského je vzdálené 2 zastávky tramvají, nebo pěší procházkou asi 8 minut. Nejbližší park je Malešický, dále se v okolí nachází park Židovské pece, nebo Gutovka. Vinohradská nemocnice je také v pěší vzdálenosti, nebo 1 zastávku tramvají.

Jde o velice komfortní bydlení v širším centru Prahy s vynikající občanskou vybaveností. Byt bude k nastěhování od 1.2.2024.

I will rent a bright, cozy apartment with a balcony and a beautiful view. The flat is located on the 5th floor on Na Palouku street. The floor area is 38 square meters plus balcony. The apartment is fully equiped, including kitchen appliances, TV, washer etc.. Parking is avialable at specific parking lot (disposable at parking card). The orientation of the apartment is to northwest, the balcony is oriented to the west.

In the neighbourhood you will find the Albert supermarket, ATM, restaurants, kindergarten, school, tram or bus stop. The Želivského metro station is 2 tram stops away or an 8-minute walk. The nearest park is Malešický, further in the vicinity there is the park Židovské pece, or Gutovka. Vinohradská hospital is also within walking distance or 1 stop by tram.

The apartment is located in a very comfortable area in the wider center of Prague. It will be available as of Septmeber 1st.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu730297
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 9. 2022
Podlaží5
PENBC - Úsporná
Užitná plocha38
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 3 minuty pěšky
Balkón 6 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDNa Palouku
🚶 281 m (3 min)
PoštaPraha 10 – Balíky
🚶 595 m (7 min)
ObchodVečerka
🚶 281 m (3 min)
BankaPoštovní Spořitelna
🚶 335 m (4 min)
RestauraceVinice
🚶 331 m (4 min)
LékárnaSlunečná lékárna
🚶 409 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola speciální Starostrašnická
🚶 573 m (7 min)
Mateřská školaMŠ Hřibská
🚶 547 m (7 min)
SportovištěTJ Bohemians Praha
🚶 561 m (7 min)
Hřiště
🚶 222 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.