Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 17 m²Hybešova, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Hybešova, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby3 210 Kč
+ Vratná kauce22 000 Kč


Nabízíme k pronájmu jednotku H4.202 o celkové výměře 17 m2, která je k dispozici od 1.10.2022. K dispozici je ve stejném komplexu několik jednotek ve velikosti 1+kk, 2+kk a 2+1 pro 2- 4 osoby.

Jedná se o pronájem kompletně vybavené jednotky o dispozici 1+kk. V první části bytové jednotky naleznete vybavený kuchyňský kout včetně lednice, sklokeramické desky, mikrovlnné trouby, rychlovarné konvice, digestoře a dřezu. Dále v bytové jednotce naleznete dva pracovní stoly se židlemi, dvě pohodlné postele s nočními stolky a lampičkami a skříň na ukládání Vašeho oblečení. Koupelna je také plně vybavená, a to sprchovým koutem, záchodem a umyvadlem se zrcadlem. K dispozici je příprava pro připojení vlastní pračky nebo můžete využít společných prádelen, kde se nachází vždy pračky a sušičky. V bytové jednotce je k dispozici internetové připojení. Ke každé bytové jednotce je možné sjednat parkovací kartu s 50% slevou.

Jednotky se nachází v lukrativní oblasti v bezprostřední blízkosti centra Brna. Samotné centrum Brna je dostupné v pěší vzdálenosti. V těsné blízkosti se nachází jeden z největších dopravních uzlů v Brně – Mendlovo náměstí, které Vám zajistí bezproblémové spojení na brněnské univerzity. V okolí se nachází několik obchodů, restaurací, barů, posiloven a ostatních služeb, které Vám zpříjemní žití na tomto místě.

O aktuální dostupnosti a podmínkách Vás budeme rádi informovat.

Rádi se s Vámi setkáme na osobní prohlídce.

We offer for rent unit H4.202 with a total area of ​​17 m2, which is available from 1 October 2022. There are several units available in the same complex in the size of 1+kk, 2+kk and 2+1 for 2-4 people.

This is a rental of a fully equipped unit available 1+kk. In the first part of the apartment unit, you will find an equipped kitchenette, including a fridge, ceramic hob, microwave oven, kettle, hood and sink. Furthermore, in the apartment unit you will find two desks with chairs, two comfortable beds with bedside tables and lamps and a wardrobe for storing your clothes. The bathroom is also fully equipped, with a shower, a toilet and a sink with a mirror. There is preparation for connecting your own washing machine or you can use the common laundries, where there are always washing machines and dryers. Internet connection is available in the apartment unit. It is possible to arrange a parking card with a 50% discount for each apartment unit.

The units are located in a lucrative area in the immediate vicinity of the center of Brno. The center of Brno itself is within walking distance. One of the largest transport hubs in Brno - Mendlovo náměstí - is located in the immediate vicinity, which will provide you with a problem-free connection to Brno's universities. In the vicinity there are several shops, restaurants, bars, gyms and other services that will make living in this place more pleasant.

We will be happy to inform you about the current availability and conditions.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu730944
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 10. 2022
Podlaží2
PENBG
Plocha17
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
Domácí mazlíčci vítáni
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDVáclavská
🚶 249 m (3 min)
PoštaBrno 3
🚶 570 m (7 min)
Obchod
🚶 195 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 472 m (6 min)
RestauraceBonjour Vietnam
🚶 225 m (3 min)
Lékárna
🚶 300 m (4 min)
ŠkolaMŠ Mendlovo nám.
🚶 411 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Zdislava
🚶 644 m (8 min)
SportovištěLaser Game Brno
🚶 99 m (1 min)
Hřiště
🚶 331 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.