Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 45 m² bez realitky

Molákova, Praha - KarlínVybaveno • Terasa

Měsíční nájemné17 800 Kč

Základní nájemné14 000 Kč
Poplatky za energie3 800 Kč
Vratná kauce14 000 Kč

Nabízíme luxusní plně vybyvený 3+kk byt v Rezidenci EXPO stojící 50 metrů od stanice metra a tramvají Invalidovna. Byt o velikosti 45 m2 se nachází v 5. patře nově zrekonstruovaného památkově chráněného domu. Ze slunného obývacího pokoje vybaveného úložnou skříní a sedací soupravou a stejně tak z plně vybavené ložnice je nádherný výhled na Pražský hrad. Všechna okna v bytě jsou opatřena blackoutovými (plně zatemňujícími) závěsy. Kuchyně je zařízena značkovou linkou SYKORA s vestavnými spotřebiči, jídelním stolem s židlemi a příborníkem. K užívání bytu v ceně poplatků je fitness, prádelna, společná střešní terasa s grilem, opalovacími lehátky a sociálním zázemím. Součástí zázemí domu jsou rovněž i služby non-stop recepce. V těsné blízkosti domu se nachází parkoviště, supermarket, dětské hřiště a park Vítkov.

We would like to offer a fully furnished 3+kk in fifth floor of a reconstructed house which is located a half minute by walk from the subway and tram station Invalidovna (5 minutes to the city center). The flat is fully furnished. All windows have blackout´s hangings. The house has a mutual roof-top terase with view on the Prague castle (grill, chairs...), fitness and non-stop reception desk. Closed to the house is a supermarket, childern playground and the Vítkov park.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu73420
Dispozice3+kk
Dostupné od4. 11. 2022
VlastnictvíOsobní
Plocha45
VybavenoVybaveno
Podlaží5
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:
Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google