Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 5+kk • 167 m² bez realitkyBeranových, Praha - Letňany

Beranových, Praha - Letňany
Cena6 999 900 Kč

Tato nemovitost již od 30 199 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodej bytu (197m2) na Praze 9 v Letňanech. Jedná se o nový atypický, prostorný a slunný byt 3+1. K bytu přináleží ještě 2 podkrovní místnosti a velká terasa (55m2) a balkón (3,73 m2) v osobním vlastnictví. Atypicky řešený byt má JZ orientaci. V byte jsou kvalitní plovoucí podlahy, nadstandardní dlažba s velkou rohovou vanou a WC. V druhé koupelně je sprchový kout +WC. Nová kuchyňská linka Koryna s vestavěnými spotřebiči Elektrolux (sklo-keramická deska, sporák, myčka, pračka v koupelně), nadstandardní vybavení koupelen, bezpečnostní dveře, 2x světlík a velká úložní skříň jsou v ceně bytu. K bytu přináleží spíž sousedící s kuchyní, šatník ve vstupní chodbě bytu, sklep v suterénu. Možnost dokoupit si prostorné garážové stání v hodnotě 200.000,- Kč. Bezproblémové parkování je možné také před domem. Optický kabel pro vysokorychlostní internet. Byt je situován ve 4.p./4 nově postaveného domu bez výtahu (kolaudace listopad '07), který je v klidné lokalitě na okraji sídliště s vynikající dostupností (zastávka MHD 1 min pěšky, 5 min busem na metro C Letňany, 12 min autem na Václavské náměstí). Výborná občanská vybavenost: v místě matěrská škola, základní škola, zdravotnický zařízení, pošta, radnice, restaurace, fitness, wellness, squash, relaxace, zábava, multikino, golf, aquapark, zimní stadión, obchody (10 min pěšky OC Letňany). Nedaleko domu (cca 600 m) vzniká velký lesopark. Lze čerpat i hypotéku. K nastěhováni ihned. V případě rychlého jednání možná výrazná sleva!

A new, luxurious, spacious and lightsome flat 5+1 sized 197 m2 (including a large teracce sized 55 m2 and a balcony sized 3.73 m2) for sale, personal property. The atypically solved flat is orientated to the SW. Good quality floating flooring in all rooms, the bathroom with a big corner bath and a WC is above-standardly tiled. There is a showering enclosure and a WC in the other bathroom. A new Koryna kitchen unit with built-in Elektrolux appliances, above-standard bathroom furnishings, safety doors and a built-in kabinet – all included in the price. There also is a larder next to the kitchen, a wardrobe in the entrance corridor, a cellar in the house’s basement and parking place (big enough even for two smaller cars). Troubleless parking in front of the house as well. Fast internet via an optical cable. The flat is located on the fourth floor of a four-storeyed newly-built house without a lift (approved in November 07) in a quiet locality at the edge of a housing development (a public transportation stop only 1 minute on foot far, 5 minutes by bus to Letňany line C, 12 minutes by car to Wenceslas Square). Excellent access to civic amenities: a nursery school, an elementary school, healthcare facilities, a post office, a town hall, a restaurant, a fitness centre, wellness, relaxation, entertainment, Cinda multiplex, golf, an aqvapark, a winter stadium, shops (2 minutes by car to Letňany Shopping Centre). A new, large forest park is emerging near the house (800m). Mortgage possible, we will take care of everything gladly. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu73518
Dispozice5+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha167
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.