Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 48 m² bez realitkyKořenov - Polubný, Liberecký kraj

Kořenov - Polubný, Liberecký krajVybaveno • Parkování
Cena3 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 540 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej bytu 2+1 48 m²

Kořenov, okres Jablonec nad Nisou

4 500 000 Kč

G

MIMOŘÁDNĚ NEHOSPODÁRNÁ

Nabízím k prodeji apartmán (bytová jednotka) v jedné z velmi oblíbených lokalit. Kořenov se nachází na pomezí Jizerských hor a Krkonoš, 4 km od Harrachova. Byt se nachází ve 3.podlaží bytového domu. Bytový dům má 3 NP a celkově 18 bytových jednotek. Na každém podlaží 6 bytů. Bytová jednotka č. 17 , která je k předmětem prodeje, se skládá ze dvou obytných místností, kuchyně s velkým jídelním koutem, předsíně, koupelny s toaletou a technické místnosti. Celková rozloha je 48 m². Byt je po kompletní rekonstrukci (včetně vodovodních trubek , elektřiny i rozvodné sítě). Byt je vytápěn lokálním topením na elektřinu (vlastní kotel a rozvody) s možností dálkového ovládání. Dále jsou zde i krbová kamna. Byt se může prodat i včetně vybavení (v ceně).

Kuchyň je vybavena lednicí, varnou deskou, mikrovlnou troubou.

Bytový / apartmánový dům se nachází v dolní části obce Kořenov, v klidné části lemovaný lesem z jedné časti a z druhé místními domky. Tok řeky Jizery je dostupny 5 min chůze a cyklostesky a běžecké trasy vedou hned za domem. Nejbližší sjezdovka 800m, lanové centrum 500m, Restaurace, obchod a pošta 800m. Zastávka autobusu pravidelně jezdícího směr Praha Černý Most je 400m. Dobrá dostupnost do Rokytnice nad Jizerou a i na sjezdovky Paseky nad Jizerou.

V drívějsích dobách objekt sloužil jako lázeňsky dům, kde se léčil pohybový aparát. V současné době je objekt vlastněn samostatnými majiteli a je pod správou SVJ. Stavba je ve velmi dobrém stavu, což potvrzuje i stavebně technický posudek z roku 2022. Tento posudek započal i současnou rekonstrukci domu. Momentálně probíhá rekonstrukce objektu - hydroizolace, nová fasáda, vstupní dveře a spodní chodba. Na vyžádání je možné dostat vizualizaci objektu od architekta, který je plánován do budoucna. Měsíční poplatky (příspěvky do fondu SVJ) činí 2 543 Kč , elektřina cca 1500 Kč. Díky možnosti dálkové regulace je moderní vytápění úsporné. Při prodeji je potřeba domluvit nové odběrné místo.

Byt je velmi slunný a teplý , západní umístění bytu zajišťuje dostatečné světlo převážnou část dne. Parkovací místa se nacházejí přímo před domem.

Byt je velmi prostorný, dispozičně dobře řešený. Díky funkčnímu SVJ v objektu, který pracuje neustále na revitalizaci objektu, hodnota bytu stále stoupá.

Byt je vhodný ke krátkodobému i dlouhodobému pronájmu i k vlastnímu celoročnímu užívání. Objekt je pod kamerových systémem, s dostupným správcem a pravidelnou celoroční údržbou (pravidelný úklid, sekání trávy, úklid sněhu).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu735429
Dispozice2+1
Dostupné od1. 1. 2023
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha48
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 1 minuta autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDKořenov, odbočka
🚶 612 m (7 min)
PoštaDolní Kořenov
🚘 988 m (2 min)
ObchodCoop - Potraviny
🚘 999 m (2 min)
BankaČeská spořitelna, Tanvald
🚘 9 772 m (12 min)
RestauraceHotýlek Na mýtě
🚘 1 844 m (2 min)
LékárnaLékárna Harrachov
🚘 5 999 m (9 min)
ŠkolaZákladní škola Jana Masaryka
🚘 4 763 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Kamínek
🚘 4 424 m (6 min)
SportovištěSkokanské můstky 185, 125
🚘 5 190 m (9 min)
Hřištědětské hřiště
🚘 4 348 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.