Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+kk • 200 m² bez realitkyNad přehradou, Brno - Žebětín, Jihomoravský kraj

Nad přehradou, Brno - Žebětín, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné26 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu samostatně stojící rodinný domek 5 + kk, se samostatnou velkou garáží, letní kuchyní s kachlovými kamny, centrálním vytápěním, bazénem, letní pergolou, okrasnou bezúdržbovou samozavlažovací zahradou 1500m, zahradním domkem. Dům je samostatně stojící u lesa nad rybníkem s nádherným výhledem na samém okraji Brna Žebětína, v přírodě, s vynikající dostupností na D1 ( 4km), do centra Brna ( 20 min) nad Brněnskou přehradou (4km), v romantické krajině Podkomorských lesů - pohádky máje. U domu jsou 4 parkovací místa. Dům je zařízen, pračka, myčka, sušička, vestavěné spotřebiče v kychyni, lednice, horkovzdušná trouba, presovač ad., nábytek vybavení na míru, dům vybaven komplet k nastěhování.

Offer long-term lease detached family house 5 + kk, with separate large garage, summer kitchen with tiled stove, central heating, swimming pool, pergola, summer, maintenance-free ornamental garden irrigation 1500, garden house. The house is standing in the woods above the lake with spectacular views of the edge Žebětín Brno, in the countryside, with excellent access to the D1 (4km), the Brno city center (20 min), the Brno reservoir (4km), the romantic landscape Podkomorských Forest - Fairy Tales Maypole. The house is 4 parking spaces. The house is furnished, washing machine, dishwasher, dryer, built-in appliances kychyni, fridge, oven, presovač ad., Furniture, equipment for peace, a house equipped with a complete ready to move.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu73687
Dispozice5+kk
Podlaží2
Užitná plocha200
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.