Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyJaroslava Foglara, Praha - Stodůlky

Jaroslava Foglara, Praha - StodůlkyMHD 4 minuty pěšky • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Vratná kauce10 000 Kč


Byt 2+kk s garážovým stáním v novostavbě z roku 2004 v klidném prostředí na Praze 13, nedaleko Prokopského údolí v souboru cihlových třípatrových bytových domů. Výhled na centrální prostor s jezírkem , orientace východ. Doprava MHD do centra bez problému a 5 min metro Lužiny. V bytě je předsíň s místem pro vestavěnou skříň, WC, koupelna s vanou. Z předsíně samostatný vstup do pokoje a obývacího pokoje s kuchyňskou linkou. Byt je světlý prosluněný s velkými okny, okna dřevěná –eurookna. Parkování v suterénu ve společné garáži. Pozice Praha – Západ se nachází nedaleko od Ruzyně, do centra s MHD cca 25 -30 min. Pro zájemce, kteří preferují klidné prostředí s pěknou krajinou v okolí. Pro obyvatelé bytového souboru je přístupné dětské hřiště a parčík. Byt je družstevní, anuita zplacená Jednání s přímým majitelem. Cena 16 000 včetně všech poplatku a internetu.

Two-rooms flat with garage place in new housing project from year 2004, in quiet neighborhood in Prague 13 (West), near natural park in the three floors housing complex. View from the window on the small lake. In the flat is an entrance hall, toilet, bathroom with a bath and two separate rooms a main room with kitchen and sleeping room and wooden windows. Public transport is very near the house and 5 min to metro Lužiny station (25-30 min to the centre). Parking in the common garage under the house. The place is in strategic place Prague –West not far from Airport. For clients, who prefer quiet surrounding with nice landscape. In the residence complex is playground and small park. Cooperative apartment, direct owner. Price 14 500 Kč including all costs and energy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu7374
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Užitná plocha42
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 5 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDČerveňanského
🚶 406 m (5 min)
PoštaPraha 54
🚘 1 808 m (5 min)
ObchodLidl
🚶 440 m (5 min)
BankaFio
🚘 1 482 m (5 min)
RestauraceKastrol
🚶 448 m (5 min)
LékárnaBenu
🚘 1 834 m (5 min)
ŠkolaObchodní centrum Velká Ohrada
🚶 699 m (8 min)
Mateřská škola
🚘 1 042 m (4 min)
SportovištěReinders MMA
🚶 436 m (5 min)
Hřiště
🚶 143 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.