Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyU dejvického rybníčku, Praha - Dejvice

U dejvického rybníčku, Praha - Dejvice
Měsíční nájemné14 000 Kč


 Pronajmu částečně zařízený byt 2+1 v Praze-Dejvicích, 3. patro s balkonem, zrekonstruovaná kuchyň (plynový sporák, horkovzdušná trouba, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba), jeden velký pokoj s dveřmi na balkon, druhý menší. Koupelna s pračkou, wc zvlášt´. V bytě linoleum a nová plastová okna.

Dům pětipatrový, cca 3O let starý, cihlový, s výtahem, klidné okolí, naproti domu dětské hřiště. U domu parkoviště (je na něj vidět z balkonu) K bytu náleží komora v patře a sklep a garáž za domem (v ceně pronájmu)

Spojení - tramvaj 3 zastávky na metro Dejvická, autobus 10 min. na metro Hradčanská.

Jedná se o dlouhodobý pronájem, prozatím na rok, ale pokud bude oboustranná spokojenost, je možné se dohodnout na pět i více let. Fotografie dodám časem, prohlídka možná kdykoli.

Domácí zvířata mi nevadí.

K nastěhování: 01/12/2008

 A flat 2+1 on the 3rd flooor with balcony, Praha - Dejvice, silent and nice quater close to undergroud Dejvická (three stops with a tram), next to the house playground.

Flat is full furnished (cooker, oven, microwave, fridge, washing maschine - all two years old), one big room with the doors to balcony, one smaler. Garage availible (price included).

The house is with 5-floors, brick, cca 30 years old with an elevator and a parking lot, which you can see from the balcony.

I´m interested in a long time rent, gor the begining for one year. but it´s possible in a case of a bilatelar satisfaction prolong it for 5 or more years. Photos will be availible soon, examination is possible whenever.

I don´t mind dogs, cats or any other animals.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu7384
Dispozice2+1
VlastnictvíOstatní
Plocha55
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.