Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 65 m² bez realitkySeifertova, Valašské Meziříčí - Krásno nad Bečvou, Zlínský kraj

Seifertova, Valašské Meziříčí - Krásno nad Bečvou, Zlínský kraj
Cena1 550 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 573 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt 3+1 v osobním vlastnictví se nachází v prvním patře čtyřpatrového panelového domu Seifertova 703, VM. Plocha je 65 m2, obývací pokoj (5,30 x

3,45 m), dětský pokoj a ložnice jsou o rozměrech (3,35 x 3,45 m), chodba (1.60 x 3,45 m). Okna ložnice a dětského pokoje jsou situována na jih, okna kuchyně a obývacího pokoje na východ.

Rekonstrukce bytu v roce 2008, byt má zděné jádro (ytong 10 cm) s fixním plastovým oknem do kuchyně (kvůli prosvětlení), keramické obklady a dlažby, plechová vana, rozvody vody v plastu, kuchyň s vestavnými spotřebiči (sklokeramická varná deska, trouba, digestoř, myčka). Plastová okna jsou z roku 2008 se žaluziemi, výměna zásuvek a vypínačů ABB Tango. Byt má balkón, k bytu patří sklepní box. V domě je kočárkárna (kolárna).

V roce 2009 proběhla rekonstrukce domu, je opravená střecha, kompletní zateplení, vyměněny přední i zadní vstupní dveře, měřiče tepla na radiátorech, rozvody vody v plastu, dům nemá výtah a je ve správě Avalu (www.aval.cz). K vlastnictví bytu patří i vlastnictví poměrné části pozemku pod domem. Do bytu je zaveden internet (fa. Numeri), kabelová televize UPC a společná TV anténa. V obývacím pokoji je internetová zásuvka, TV je zavedena do obývacího pokoje, ložnice i dětského pokoje. Plyn je do bytu doveden, ale v kuchyni je elektrická sklokeramická varná deska, plyn je zrušen, vstupní dveře s bezpečnostním kováním. Parkoviště u domu (je vidět z balkónu), autobusové nádraží 3 minuty, Albert 3 minuty, náměstí 5 minut, vlakové nádraží 5 minut, mateřská školka přímo naproti, škola 3 minuty na Křižné či Masarykově ulici.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu73887
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha65
Podlaží2
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.