Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 63 m² bez realitkyBělocerkevská, Praha - Vršovice

Bělocerkevská, Praha - VršoviceMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Cena7 090 000 Kč

Tato nemovitost již od 30 068 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dovolujeme si Vám nabídnout byt o dispozici 2+1 s celkovou výměrou 64 m2 (bytová plocha 62,6m2 + balkon 2m2 + sklep 4m2) v atraktivní pražské čtvrti - Vršovice.

Veškerá občanská vybavenost je na dosah ruky. Přímo přes ulici stojí Tesco a v docházkové vzdálenosti je Vinohradská nemocnice a nákupní centrum Eden. Do centra města se dostanete do 15 minut díky dostupné MHD (k dispozici autobusy - Bělocerkevská a Volyňská, tramvaje - Slavia i nedaleké metro - Želivského). Přímo za domem se nachází zeleň a hřiště.

Všechny pokoje jsou propojené prostrannou chodbou s vestavěnou skříní. Z chodby vychází ložnice, obývák, samostatná kuchyně a WC a větší kuchyně, která prošla rekonstrukcí kuchyně v minulém roce. Ke kuchyni náleží také malá komora (cca 0,5 m2). Podlahu ložnice a obýváku tvoří dřevěné parkety. Vytápění bytu je podlahové, centrální. Elektrické rozvody jsou v mědi.

Bytová jednotka se nachází v 2. patře 6-ti podlažního bytového domu s výtahem. Orientace bytu je převážně na východ. Ložnice je orientovaná na sever

Poplatky spojené s užíváním bytu jsou ve výši 6890Kč + elektřina a plyn.

Bez provize RK.

Volejte 703 575 372.

We offer you a 2+1 apartment with a total area of ​​64 m2 (living area 62.6 m2 + balcony 2 m2 + cellar 4 m2) in an attractive Prague district - Vršovice.

All amenities are close. Tesco is directly across the street and Vinohradská hospital and the Eden shopping center are within walking distance. You can reach the city center in 15 minutes thanks to the available public transport (buses available - Bělocerkevská and Volyňská, trams - Slavia and the nearby metro - Želivského). There is a green area and a playground right behind the house.

All rooms are connected by a spacious corridor with a built-in wardrobe. The corridor leads to a bedroom, a living room, a separate kitchen and toilet, and a larger kitchen that underwent a kitchen renovation last year. A small chamber (approx. 0.5 m2) also belongs to the kitchen. The floor of the bedroom and living room is made of wooden parquet. The heating of the apartment is underfloor, central. The electrical wiring is in copper.

The apartment unit is located on the 2nd floor of a 6-story apartment building with an elevator. The orientation of the apartment is mainly to the east. The bedroom is oriented to the north

Fees associated with the use of the apartment amount to CZK 6,890 + electricity and gas.

Without RK commission.

Call 703 575 372.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu740429
Dispozice2+1
Dostupné od14. 9. 2022
Podlaží3
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha63
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
Sklep
MHD 0 minut pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDBělocerkevská
🚶 30 m (0 min)
PoštaPraha 100
🚶 522 m (6 min)
ObchodTesco Express
🚶 103 m (1 min)
BankaUniCredit Bank
🚶 367 m (4 min)
RestauraceHavana
🚶 254 m (3 min)
LékárnaDr. Max
🚶 541 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola Jakutská
🚶 211 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Jakutská
🚶 302 m (4 min)
Sportoviště
🚶 662 m (8 min)
Hřiště
🚶 116 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.