Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 50 m² bez realitkyNad Okrouhlíkem, Praha - Libeň

Nad Okrouhlíkem, Praha - Libeň
Měsíční nájemné9 600 Kč

+ Poplatky za služby837 Kč


Byt 1+kk, 50,50 m2, 1.NP cca 3,5 m nad zemí v novostavbě (r. 2006), k dispozici tel. linka a kabel (internet, televize), kuchyňská linka se spotřebiči. Před domem volná veřejná parkovací stání. Cca 3 min. chůze je lesopark Okrouhlík, cca 7 min. chůze je stanice metra Ládví. Cca 25 min. trvá cesta od domu na Václavské náměstí. Nedaleko je obchodní centrum Letňany. Nájemce hradí vlastní spotřebu plynu a elektřiny přímo dodavatelům těchto služeb. Po dohodě je možné zanechat v bytě předsíňovou stěnu se zrcadlem a botníkem, jídelní stůl, sedací soupravu do L, ledničku s mrazákem a tv stolek.

Kauce 1 měsíční nájem.

K nastěhování: od 01.09.2013 - dlouhodobě

Reference od končícího nájemníka, který se stěhuje za prací mimo Prahu: "Vynikající bydlení na příjemném místě. Park, koupaliště a metro v blízkosti. Parkování bez problémů. Byt je čístý a udržovaný. S majitelem je bezproblémová komunikace, zařídí vše co je spojené s bydlením. Vřele doporučuji. Valenta"

e-mail: ondrej-valenta@seznam.cz

telefon: 725079674

An apartment comprising of 1 room with kitchen corner and accessories, 50,50 m2, on the 1st. floor about 3,5 m above ground level in a new building (y. 2006), phone line and cable (internet, TV) available, kitchen unit with appliances. Vacant public parking places in front of the building. About 3 min. walk is forrest-park Okrouhlík, about 7 min. walk is subway station Ladví. It takes about 25 min. from the building to get to Wenceslaw Square. Letňany Mall is nearby. Tenant shall pay for his/her own consumption of electricity and gas directly to the providers of these utilities.

Upon agreement it is possible to leave furniture and fridge with freezer in the apartment.

Security deposit 1 monthly rent.

Vacant from September 1, 2013 - long term

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu7406
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha50
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.