Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Kancelář
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem kanceláře 3+kk • 80 m² bez realitkyDalimilova, Praha - Žižkov

Dalimilova, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Přímý majitel nabízí k pronájmu nebytový prostor o velikosti 3+KK-80 m2 s dvěma sociálními zařízeními a komůrkou.Nachází se v přízemí v nové budově z roku 2005 v blízkosti Kostineckého Náměstí na Žižkově.Tento objekt je vhodný na kancelář i na bydleni.Je částečně zařízený, slunný a tichý. Nová kuchyňská linka se všemi spotřebiči a také myčkou. Okna ložnicí a obýváku jsou orientována do zahrádky. Dveře bytu jsou bezpečnostní.Topeni je plynové, centrální. Dále je k disposici parkovací místo, které se nachází ve druhém podzemním podlaží.V okolí je veškerá občanská vybavenost. Snadná dopravní dostupnost do centra. Zastávka tram (Husinecká) jen pár kroků od domu.

Flat for rent fit for office or for living in, directly from the owner. Its area is 76 SQM comprehending two rooms, one sitting-room and two toilettes. It is placed on the ground floor in a new building of the year 2005 just closed by Riegrovy Sady Park in Žižkov. The flat is partially furnished, very sunny and quiet. The new kitchen supplies include also the oven and the dishwasher. All the windows lead to an inner courtyard. The door is safe. Central gas heating system is in the building. The underground garage is also included in the rent. The tram stop Husinecka (5 min to Vaclav Square) is placed a few steps from the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu74275
Dispozice3+kk
Podlaží1
Plocha80
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.